“IZGUBIO JE GLAVU ZBOG MOBILNOG ŠTO JE HTEO DA VRATI VLASNIKU” Brat ubijenog Aleksandra iz Šapca otkrio detalje zločina

 “IZGUBIO JE GLAVU ZBOG MOBILNOG ŠTO JE HTEO DA VRATI VLASNIKU” Brat ubijenog Aleksandra iz Šapca otkrio detalje zločina

Podsetimo, Mirazić je ubijen 28. oktobra u kući svog poznanika Milana P. (34), koji je iste večeri uhapšen zbog sumnje da je Mirazića izbo nožem nasmrt. Kako smo ranije pisali, sumnja se da je do zločina došlo posle svađe između Aleksandra i Milana P. oko mobilnog telefona. Komšije su posle zločina ispričale da su i žrtva i uhapšeni problematični, te da imaju problema sa narkoticima.

Moj pokojni brat nije narkoman, nikada nije koristio narkotike! Izgubio je glavu zbog mobilnog telefona, koji je samo hteo da vrati vlasniku – kaže uznemireno Velizar i dodaje da nije tačno da je njegov brat ukrao telefon od Milana P., kao i da nije tačno da nije hteo da mu vrati pozajmljeni aparat.

– Iako se priča da moj brat nije hteo da mu vrati telefon, to je velika laž. Aleksandar je u utorak 25. oktobra uzeo telefon od Milana P. i njihov dogovor je bio da mu u petak donese novac za telefon. Međutim, Aleksandar nije imao te pare, pa je otišao da mu vrati telefon. Inače, njih dvojica su se poznavala oko tri, četiri meseca i nikada se nisu družili – priča Velizar i nastavlja:

– Moj brat otišao je da mu vrati telefon, ali je poveo još jednog druga kako bi mu on pokazao gde Milan živi. Aca je bio u svesnom stanju, nije bio ni drogiran ni pijan. Bili su ispred dvorišta Milana P. i kada je on izašao tražio je Aci 3.000 dinara za ta četiri dana, koliko je telefon bio kod njega. Aca nije hteo da mu da taj novac i tu su se posvađali.

Kako kaže, potom su Aleksandar i njegov drug ušli u Milanovo dvorište.

– Počeli su da se raspravljaju oko te ležarine od 3.000 dinara. Milan se mom bratu uneo u lice, nakon čega ga je Aca udario dva puta. Milan P. je tada je izvadio nož i izbo ga više puta – prepričava Velizar kako mu je ubijen brat. On ističe da je Aleksandrov drug pokušao da ih razdvoji, ali bezuspešno.

– Cela situacija se desila u dvorištu, a ne u kući. Hitnu pomoć pozvala je žena Milana P. – završava Velizar.

Sportista

Bio šampion u boksu

Velizar Mirazić kaže i da on nije koristio narkotike, te da je samo imao problema sa tučama.

– On je bio dobar dečko, sportista, voleo je da popije, ali nije bio alkoholičar. On je bivši bokser, a bio je šampion u boksu dva puta – tvrdi brat ubijenog.

Obdukcija

Nož pogodio arteriju

Aleksandar je izboden više puta u u desnu butinu, zatim između grudi i ramena, uboden je i u pluća i dva puta je posečen po ruci.

Kako kaže Velizar, obdukcija je pokazala da je imao unutrašnje krvarenje, jer je ubica potrefio arteriju gde se krv zadržala i otišla na pluća.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *