“IZDRŽI…” Iz spoljnog sveta stigla INFORMACIJA koja će rasturiti Bilala – Porodica uz njega!

 “IZDRŽI…” Iz spoljnog sveta stigla INFORMACIJA koja će rasturiti Bilala – Porodica uz njega!

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Maja Marinković i Bilal Brajlović ušli su u sukob u Beloj kući kada je Maja namerno pozdravila bivšeg dečka, Marka Janjuševića Janjuša, i izjavila da nema problem sa tim ako on uđe u “Zadrugu” jer su emocije prema njemu potpuno ugašene.

Maja se tu nije zaustavila pa je nedugo zatim izjavila da će se njena i Bilalova deca zvati Maša i Lav, imenima koja je smišljala za njenu i Janjuševu decu, dok su bili u vezi u trećoj sezoni rijalitija.

Marko-Janjušević
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić


Da aktivno prati šta njegova bivša devojka radi u rijalitiju, Janjuš je potvrdio novom objavom na svom Instagram profilu.

On je objavio Bilalovu sliku na kojoj se vidi kako mu je lice izgrebano nakon jednog od mnogobrojnih sukoba sa Majom Marinković. 

Bilal Brajlović
Foto:Instagram Printscreen/mali_janjus


– Izdrži legendo… Uz tebe je Janjuš sa porodicom… – napisao je bivši košarkaš, saosećajući sa Brajlovićem jer i on sam prošao kroz fizičke nasrtaje svoje tadašnje devojke Maje. 

Da li će Janjuš zaista ući u ovu sezonu rijalitija i ako uđe kakav će odnos imati sa Bilalom, ostaje nam da ispratimo u naredom periodu. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.