“IZAŠLO JOJ JE TO NA LEĐIMA I POČELO JE DA SE ŠIRI!” Marko DNK otkrio još potresnih detalja o Divninom deformitetu

 “IZAŠLO JOJ JE TO NA LEĐIMA I POČELO JE DA SE ŠIRI!” Marko DNK otkrio još potresnih detalja o Divninom deformitetu

Tokom jučerašnje radio-emisije ”Delegati” Divna Milovanović, poznatija kao Divna DNK, iznela je detalje pakla kroz koji je prošla još u ranom detinjstvu.

Naime, ona je pred milionskim auditorijumom otkrila da ju je otac, koji je preminuo pre samo tri nedelje, zlostavljao dok je bila mala, a kao posledica toga nastao je njen problem sa leđima.

Tim povodom se oglasio i Marko Kocić, njen muž, poznatiji kao Marko DNK, koji je otkrio još detalja:

– Znam kroz šta je sve Divna prošla još dok je bila beba. Otac joj je bio jako nezgodan čovek. Bacio ju je iz naručja na krevet još dok je bila mala i ona je pala i povredila kičmu tada. Posle toga je nastavio da maltretira nju i njene sestre. Njoj je to na leđima izašlo kad je imala dve ili tri godine i posle se širilo. Otac nije hteo da je leči, nastavio je da se iživljava nad njom i sestrama i da ih maltretira. Divna je još i dobro prošlo, jedna sestra joj je ima još veći problem od nje, baš je kriva… Strašno je kroz šta su prošle u detinjstvu zbog oca. NIje ona meni detaljno pričala kroz šta su sve prošlo, ali znam da su imale mnogo teško detinjstvo, ne daj Bože nikome – rekao je Marko DNK i dodao:

– Kad je on umro skoro, Divna je kukala i plakala, ipak joj je jako bilo žao, zaboravila mu je sve. Meni je rekla: ”Nemam više ni majku, ni oca. Marko, samo si mi ti ostao”. Srce mi se steglo od njenih reči, baš je bilo potresno – otkrio je Marko.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Provela noć sa UBICOM pred MASAKR: Jeziva ispovest zadrugarke o Urošu Blažiću iz Mladenovca “Bio je pažljiv i nasmejan”

KLIK OVDE ZA STRAVIČNU ISPOVEST ZADRUGARKE O UBICI IZ MLADENOVCA