“Izašli su iz ormara i javno priznali GEJ LJUBAV!” Presedan u Dalilinoj emisiji – prvi put pred kamerama otkrili emocije

 “Izašli su iz ormara i javno priznali GEJ LJUBAV!” Presedan u Dalilinoj emisiji – prvi put pred kamerama otkrili emocije

Foto: HYPETV

Rijaliti zvezda i novopečena voditeljka Dalila Dragojević, u svojoj emisiji “Da li… sa Dalilom” na Hype televiziji ugostila je gej par.

U najavi je istakla da je tema ove epizode ljubav – bez bilo kakvih ograničenja i pravila, a njeni gosti su influenseri, frizer Danijel Panić i Ivica Racić.

Dalila Dragojević
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ljubav je ljubav! Bilo da volite osobu istog pola, druge nacionalnosti ili druge vere. U nedelju ćemo pričati o najvećoj tabu temi, a to je ljubav između dva muškarca. Moji gosti su izašli iz ormara i javno priznali ljubav jedan drugom. Kako je živeti u svetu gde se ljubav osuđuje i osporava i koliko hrabrosti je potrebno da se ona prizna reći će Ivica i Danijel. U nedelju u 19:00 časova na Hype televiziji – napisala je Dalila.

Danijel i Ivica su, kako Dalila ističe, bili hrabri da “izađu iz ormara” i javno se deklarišu kao pripadnici lgbt populacije, a koliko je to u životu koštalo, ostaje da čujemo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.