IZAŠLA IZ CRNOG BMW-A, U PRITVORU BILA DVA SATA? Bojana posetila Velju Nevolju pred suđenje!

 IZAŠLA IZ CRNOG BMW-A, U PRITVORU BILA DVA SATA? Bojana posetila Velju Nevolju pred suđenje!

Foto: Youtube/Printscreen/Insajder Video/Shutterstock

Bojana Belivuk uoči današnjeg nastavka suđenja zloglasnoj kriminalnoj grupi, koju je prema navodima tužilaštva predvodio njen suprug Veljko Belivuk, posetila ga je u prostorijama pritvora u Ustaničkoj ulici.

– Suprugu Veljka Belivuka je vozač dovezao crnim BMW-om ispred ulaza u pritvor, oko 11 sati. Odmah je otišla do prijavnice, ušla unutra i zadržala se oko dva sata – otkriva izvor Kurira.

Inače, u istoj zgradi u kojoj su Belivuk i njegov najbliži saradnik Marko Miljković u pritvoru, danas u 14.30 sati trebalo bi da im bude nastavljeno suđenje za sedam ubistava, silovanje, trgovinu drogom i oružjem. U nastavku suđenja, optuženi bi trebalo da nastave da ispituju svedoka-saradnika Srđana Lalića. Inače, Miljković je postavljanje pitanja završio, a Belivuk je zamolio sudsko veće da on svedoka saradnika ispita kada završe svi ostali optuženi.

Belivukova i Miljkovićeva supruga, iako imaju pravo na to, ne pojavljuju se na suđenjima niti ih prate iz publike.

– U sudnici, odnosno u publici nisu bile do sada. Međutim, i jedna i druga redovno dolaze u posete, naročito u danima pred suđenje. Kao i svi drugi pritvorenici, i njih dvojica imaju pravo na posete najbližih srodnika dva puta mesečno, ali one dolaze i češće, jer im donose hranu, garderobu i pribor za ličnu higijenu – otkriva sagovornik.

Pred suđenje, kako dodaje, obilaze ih i adokati. Inače, supruge Belivuka i Miljkovića poslednji put su se u javnosti pojavile 9.decembra 2021. kada su bile privedene zbog sumnje da su prale novac za kriminalnu grupu. Taj postupak, prema nezvaničnim informacijama, i dalje je u toku.