IVANOVIĆ POMENUO I PARTIZAN: Duško se oglasio nakon prvog trofeja sa Zvezdom!

 IVANOVIĆ POMENUO I PARTIZAN: Duško se oglasio nakon prvog trofeja sa Zvezdom!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Megu i po treći put zaredom osvojili Kup Radivoja Koraća. Trener Crvene zvezde, Duško Ivanović, razgovarao je sa novinarima na konferenciji za medije posle finala.

Ivanović je sumirao utiske nakon prvog osvojenog trofeja na klupi Crvene zvezde.

Čestitke svim igračima i stručnom štabu, svim ljudima koji rade u klubu, jer misilm da smo tri dana bili fokusirani protiv tri odlična protivnika i Borac i Partizan i Mega i da su svi igrači bili skoncentrisani i sasvim zasluženo nosimo ovaj trofej u Beogradu. Pohvalio bih atmosferu i naše navijače koji su pokazali da su sjajni – kratko je rekao Ivanović.

Trener Zvezde je čak četiri puta osvajao španski kup i nekako se pretplatio na ove trofeje, a večeras je objasnio i šta je to što kup čini drugačijim takmičenjem.

Mislim da sama priprema nije toliko bitna, a kup je drugačiji jer je na ispadanje i jedan utakmica ako nisi zaista fokusiran i ako nisi spreman da istrpiš da bi pobedio jer je teško da uvek budeš dobar, a moraš da bi osvojio. Taj mentalni sklop je najvažniji deo kada se igra kup – objasnio je Ivanović.

Najnovije vesti o KK Crvena zvezda možete naći OVDE.