IVAN MARINKOVIĆ ZAVRŠIO U SOCIJALNOM: Napustio RIJALITI zbog borbe za STARATELJSTVO – hitno zahtevao da vidi DETE

 IVAN MARINKOVIĆ ZAVRŠIO U SOCIJALNOM: Napustio RIJALITI zbog borbe za STARATELJSTVO – hitno zahtevao da vidi DETE

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi “Znaš li ti ko sam ja?” sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih “glumi ludilo”, uputimo pogled podignute obrve koji govori “znamo se odavno”. Sve takve evolucije rijaliti igrača i zaboravljene događaje možete pronaći u našoj kategoriji RIJALITI LUDNICA.

Ivan Marinković aktuelni je učesnik šeste sezone rijalitija “Zadruga”, a pre ovog formata, gledali smo ga u gotovo svakoj sezoni “Parova”.

Ovih dana oči javnosti posebno su uprte u njega, zbog toga što prostoriju deli sa bivšom partnerkom Miljanom Kulić, sa kojom ima dete, sina, Željka Kulića.

Ivan je posebno je osvojio srca publike kada je odlučio da se susretne sa sinom Željkom i pokaže mu očinsku stranu.

Osim sina, Marinković ima i ćerku Lenu, sa pevačicom Gocom Tržan. Jednom prilikom on je zbog nje poželeo da napusti “Parove”, kada je pred kamerama saznao informaciju da naslednica želi da ga se odrekne.

Ivan je tada otkrio da je bio u socijalnom radu i da su ga posavetovali šta bi mogao da uradi po tom pitanju.

– Ne može da promeni prezime do osamnaeste godine, bez odobrenja oba roditelja, osim ako jedan roditelj ne da saglasnost, u ovom slučaju to sam ja, koji ne bih dao saglasnost. E, tada bi ona morala da podnese tužbu i da da dobre argumentne zbog čega to želi da uradi. Planiram da vidim Lenu u petak, a Gocu ću pozvati sutra – izjavio je pred kamerama tada Ivan Marinković.

Ipak, kroz godine nije preterano radio na tome da unapredi odnos sa Lenom, a ni Goca Tržan nije otkrila da li je istina da njihova ćerka želi da promeni prezime i odrekne se oca.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.