ISTINA O ODONSU SUPRUGE I MAJKE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Dijana priznala da postoje ‘mimoilaženja’, a Jelena učinila OVO

 ISTINA O ODONSU SUPRUGE I MAJKE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Dijana priznala da postoje ‘mimoilaženja’, a Jelena učinila OVO

24, February, 2020, Belgrade – The Novak Djokovic Foundation and Original Magazine are organizing the HR conference “Original Talks”. Jelena Djokovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages. 24, februar, 2020, Beograd – Fondacija Novak Djokovic i Original magazin organizuju HR konferenciju „Originalni razgovori”. Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Nakon spektakularne pobede Novaka Đokovića na “Australian Open-u”, supruga najboljeg tenisera, Jelena Đoković, podelila je fotografiju supruga, ali i njegove majke Dijane Đoković.

O tome u kakvim su odnosima Jelena i Dijana Đoković naširoko se spekulisalo, a naročito nakon Dijanine izjave da joj se ne sviđa način na koji njen sin i snaja vaspitavaju decu.

Porodica Đoković

– Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam – rekla je Dijana jednom prilikom.

– Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: “Koje ćete, bezglutenske ili normalne?”, a Stefan kaže: “Bako, normalne, pusti te bezglutenske” – otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana Đoković u emisiji “Dok anđeli spavaju”.

Dijana i Novak Đoković

Takođe, na Novaković mečevima snajka i svekrva ne sede jedna do druge, a za rođendan Jelene Đoković izostala je Dijanina čestitka na društvenim mrežama.

Ipak, sada je Jelena Đoković na svom Instagram profilu nakon Novakove pobede rešila da oda priznanje svekrvi, pa je podelila njenu fotografiju na “storiju”, te kratko, ali jasno napisala “Majka“, što govori u prilog tome koliko ceni Dijanu.

stori

OBJAVU POGLEDAJTE KLIKOM OVDE!

Pročitaj još