ISTINA JE, STANJE SE POGORŠALO: Prve informacije iz Italije o Siniši Mihajloviću!

 ISTINA JE, STANJE SE POGORŠALO: Prve informacije iz Italije o Siniši Mihajloviću!

Srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović se već neko vreme ponovo bori sa opakom leukemijom. Poslednjih nedelja ne stižu informacije o njegovom zdravstvenom stanju, zbog čega je jedan tvit Klementea Mimuna, direktora italijanske televizije “Tg5”, zabrinuo čitavu sportsku javnost.

Podsetimo, Mimun je na tviteru napisao “Forza Sinisa” – odnosno “Napred Siniša” što je dodatno zabrinulo sve fanove koji su počeli sa nagađanjima o njegovom zdravstvenom stanju. 

Na društvenim mrežama pojavljivale su se jezive prognoze, ali se pre nekoliko minuta pojavila objava koja nam se čini relevantnom. 

– Informacija od 11.53 Siniša Mihajlović je stabilno. Vesti koje se pojavljuju su potpuno lažne. Istina je da mu se u poslednjih nekoliko sati zdravstveno stanje pogoršalo. Okružen je naklonošću svojih najmilijih koji su uz njega. Ova navala reklama je užasna – stoji u objavi Ilario Radio. 

Zvaničnih informacija od bilo kog člana porodice Mihajlović nema, niti se sam Mimun dodatno oglasio ovim povodom.

Podsetimo, Sinišin poslednji javni izlazak datira od pre nekoliko dana, na predstavljanju knjige bivšeg trenera Zdenjeka Zemana, ali ni tom prilikom nije bilo reči o njegovoj bolesti.