ISTEKAO MU JE UGOVOR? Nakon DISKVALIFIKACIJE Uroša Ćertića oglasila se ONA! Ovo je RAZLOG napuštanja Zadruge?

 ISTEKAO MU JE UGOVOR? Nakon DISKVALIFIKACIJE Uroša Ćertića oglasila se ONA! Ovo je RAZLOG napuštanja Zadruge?

Kaskader i rijaliti učesnik Uroš Ćertić je sinoć diskvalifikovan iz “Zadruge 6.”

Malo posle ponoći se oglasila produkcija, te saopštila gledaocima i zadrugarima da je Uroš samoinicijativno napustio rijaliti POGLEDAJTE OVDE.

Za SrbijaDanas se oglasila bivša učesnica “Parova” Jovana Novakov Šmizla, koja je bila u ljubavnoj vezi pred sam početak Zadruge 6 sa Ćertićem, o čemu je govorila u emisiji “Između dve vatre” autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić.

Pojavile su se spekulacije nakon diskvalifikacije kaskadera da je njemu zapravo istekao ugovor za Zadrugu, a sad nam je Šmizla otkrila moguće razloge Uroševog samoinicijativnog napuštanja rijalitija, kao i to da nije slučaj da mu je istekao ugovor:

– Nije mu istekao ugovor, znam da je trebalo do kraja da ostane. Ja više nemam šta da komentarišem o njemu, dečko je lajsnuo – rekla nam je Jovana, pa dodala:

– Mislim da je shvatio kakvu je sliku stvorio o sebi u spoljnom svetu, ili je čuo od nekoga. Ako ima imalo obraza, to ga je verovatno prodrmalo. Očigledno je shvatio da nije baš spreman za tu igru “rijaliti” kao što se predstavljao od samog početka, te govorio da ima sve u “malom prstu” i da je on doktor rijalitija. Verujem da mu je došlo u glavu i da nije baš sve kako je planirao, ali da mu je istekao ugovor nije istina – zaključila je Šmizla za SrbijaDanas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Boža Džouns otkrio SKRIVENE SIGNALE Aleks: Da se ugase kamere, bio bi HAOS