ISPLIVAO TAČAN SPISAK TAKMIČARA “ELITE”! Oni su potvrdili ulazak, a NJIH je Veliki šef naknadno pozvao

 ISPLIVAO TAČAN SPISAK TAKMIČARA “ELITE”! Oni su potvrdili ulazak, a NJIH je Veliki šef naknadno pozvao

Čelnik ružičaste televizije, Željko Mitrović, je pre manje od dva meseca najavio da će rijaliti “Zadruga” nastaviti da se emituje u novoj televizijskoj sezoni, a kako je to dosad bio slučaj, početak “Zadruge 7 Elita” očekivao se prve nedelje septembra. Međutim, navodi se da će ova sezona početi ranije nego ostale, pa je možemo očekivati i nekoliko dana pre septembra.

Brojni gledaoci Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude obelodanjen zvanični spisak učesnika “Zadruge 7”.

Milica Mitrović, Željko Mitrović
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Na potencijalnom spisku su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i sasvim nova lica, koja će privući pažnju auditorijuma. Prva nagrada u ovoj sezoni “Elite” iznosiće neverovatnih 100.000 evra, a nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada.

Milena Kačavenda
Foto: Instagram/milenaacademy

Do sada zvanično potvrđeni učesnici su Milena Kačavenda, Marko Đedović i Mensur Ajdarpašić.

Milan-Milošević,-Bora-Santana,-Milica-Kemez
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Kako se spekuliše, ući će i Bora Santana i Milica Kemez, što je Santana, kako mnogi smatraju, potvrdio na svom Instagram profilu tako što je poneo kačket na kojem piše “Budućnost je ružičasta”, uz rečenicu, “Da li ste spremni?”.

Aleksandar Požgaj
Foto: Facebook printscreen/Aleksandar Požgaj

U ”Elitu” će ući i bivši političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj. Požgaj je svoj ulazak u rijaliti “potvrdio” time što je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju na kojoj se navodi da je on budući zadrugar.

Slobodan Josipović
Foto:instagram prinrscreen/z.h8__

Ući će, po svemu sudeći, i Slobodan Josipović, diplomirani ekonomista i politički analitičar. Pored toga, njegova velika strast je gluma kojom se bavi amaterski. Slobodan je pre mesec dana zvanični potpisao ugovor za učešće, piše Pink.rs.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.