ISPLIVAO SNIMAK! Vračević pokušao da PODMITI OBEZBEĐENJE kako bi ga prikrili! Čeka se reakcija PRODUKCIJE!

 ISPLIVAO SNIMAK! Vračević pokušao da PODMITI OBEZBEĐENJE kako bi ga prikrili! Čeka se reakcija PRODUKCIJE!

Sinoć u toku proslave srpske Nove godine Miljan Vračević je ušao u sukob sa Markom Smiljićem i potpuno izgubio kontrolu, te je čak potegao i nož!

Ovaj jezivi trenutak su zabeležile kamere, a srećom obezbeđenje je intervenisalo i uspelo da spreči dalji fizički okršaj. 

Isplivao je snimak na kome Vračević navodno pokušava da podmiti obezbeđenje kako bi prikrili da je izvadio nož. Rekao im je da će ih sve ispoštovati i častiti kada izađe iz “Zadruge”, što je izazvalo gnev fanova.

– Dignem ruke gore, gađaće me nečim. Ne držim, nisam majke mi. Jesam ti dužan. Brat će da te ispoštuje kad izađe, na finalnoj žurki sve ću da vas ispoštujem. Ne sekiraj se ti – rekao je Miljan.

– Znači ruka mi je otekla i noga, boli me. Ja ruku nisam digao. Ili on ili ja, brate. Hoću razgovor sa nekim, molim te brate! – rekao je Boki.

Miljan Vračević

– “Miljan će da počasti obezbeđenje na finalnoj žurci, dok Boki ucenjuje produkciju sa “ ili on ili ja””, “Znači “obezbeđenje” treba da ćuti u vezi NOŽA i Miljan Vračević će ih častiti. Kakvo dno i kakva nepravda, fuj!”, “Boki i Miljan dva podmukla ološa!”, “Sramno bre ko ih više štiti. On umislio ako živi u Zemunu da je vođa klana,on kolje, on oči vadi, on kasapi”, “Ološ, zlo, to obezbeđenje takođe stoji samo da se slika” – samo su neki od komentara ogorčenih pratilaca na društvenim mrežama koji su optužili Vračevića za pokušaj podmićivanja obezbeđenja.

Snimak pogledajte ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.