ISPLIVAO SNIMAK! Pogledajte kako su specijalci UPALI U ŠTEK STAN ubica sa pumpe – jednog izveli u ROZE PAPUČAMA (VIDEO)

 ISPLIVAO SNIMAK! Pogledajte kako su specijalci UPALI U ŠTEK STAN ubica sa pumpe – jednog izveli u ROZE PAPUČAMA (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/MUP Republike Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u brzoj i efikasnoj akciji, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su dvojicu muškaraca (28) i (27) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Oni se sumnjiče da su 9. marta ove godine u jednom ugostiteljskom objektu u sklopu benzinske pumpe u Rušnju, ispalili više hitaca u pedesetčetvorogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu .

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je policijskim službenicima na brzom i efikasnom rasvetljavanju ovog ubistva.

  • Nastavljamo nepokolebljivu borbu protiv svih vidova kriminala. Svako ko se bavi nečašću i kriminalom mora da zna da pred srpskom policijom neće biti zaštićen, da su srpski policajci obučeni i spremni da u najkraćem roku počinioce krivičnih dela privedu pravdi. Kriminal na našim ulicama nije dobrodošao i nema zaštićenih. Ministarstvo unutrašnjih poslova učiniće sve u skladu sa zakonom da se građani Srbije osećaju sigurno i bezbedno u svojoj domovini – rekao je ministar Gašić.