ISPLIVAO SNIMAK IZ ANĐELINE PROŠLOSTI! Zvezdanu neće biti dobro – OSUĐIVALA Dalilu, pa je PREVAZIŠLA!

 ISPLIVAO SNIMAK IZ ANĐELINE PROŠLOSTI! Zvezdanu neće biti dobro – OSUĐIVALA Dalilu, pa je PREVAZIŠLA!

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official/HYPETV

U “Zadruzi 5” Anđela Đuričić je oduševila publiku svojim ponašanjem i dospela na visoko treće mesto u superfinalu. Đuričićeva je “kupila” simpatije svojim smernim ponašanjem, vaspitanjem i finoćom.

Međutim, bilo je i onih kojima je smetala, jer je često osuđivala zadrugarke za koje je smatrala da su manje moralne od nje.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Nakon što je ove sezone ušla u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, naišla je na žestoku osudu publike i takmičara. Đuričićeva je uradila sve ono za šta je osuđivala svoje nekadašnje cimerke – uništila jedan brak, imala intimne odnose pred kamerema, a nedavno se i presvlačila tako da su joj sevnule grudi, o čemu je prošle sezone pazila.

Internetom kruže Anđelini stariji klipovi, gde ona osuđuje svoje cimerke, a u jednom od njih se direktno obratila svojim hejterima. U jednoj emisiji odgovarala je na pitanja publike sa Instagrama, te je odgovorila na prozivke da se folirala 10 meseci i da nije toliko smerna.

Anđela Đuričić
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

Fanovi su optužili Anđelu da se folira, da se “naštelovala” i da je šatro fina jer podržava Dalilu.

– Nikad nisam podržala Dalilu, ali je iznela rijaliti uz Cara i Dejana. Dalila i Gruja, oboje su počinili prevaru, nikad to ne bih podržala! – rekla je Đuričićeva.

Ovo je izazvalo bes gledalaca, jer smatraju da je Anđela svojim ponašanjem u “Zadruzi 6” prevazišla Daliline skandale iz 5. sezone. Zatim je Đuričićeva poslala poruku svojim “hejterima”.

– Pozdrav za ljude koji pričaju da se foliram, želim da se oni foliraju tako u životu, da provedu ovako provedu 10 meseci, verujem da bi im roditelji bili ponosni, kao što su i na mene. Nikada se nisam skinula i nikada se neću gola skinuti, odmah da se obratim. Smatram da sam bila pristojna, nisam dozvolila da se neke stvari vide. Meni se nije desilo, to tvrdim. Ja sam pristojna, fina i žao mi je što vas iritiram zbog toga – poručila je Anđela letos.

Dalila Dragojević
Foto: Youtube Printscreen/Hypetv

Ceo snimak pogledajte ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.