ISPLIVAO SNIMAK Aninog RAZGOVORA pred ulazak u Zadrugu, pominje i Anđelu: “Šta ima da ZATVARAM USTA!”

 ISPLIVAO SNIMAK Aninog RAZGOVORA pred ulazak u Zadrugu, pominje i Anđelu: “Šta ima da ZATVARAM USTA!”

Autor i voditelj emisije “Mlin sa Memom” koja se emituje na “Hype” televiziji, Memo Haljevac, razgovarao je sa kumom rijaliti učesnika Zvezdana Slavnića i njegove bivše žene Ane Ćurčić, Milenom Kačavendom.

Ona je otkrila kakav su život vodili njih dvoje, kakav je Zvezdan bio kod kuće, a iznela je i stav da je Ana prošla kroz pakao zbog ljubavi prema Slavniću.

Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić, Milena Kačavenda
Foto: Instagram printscreen/ ana_76__/ YouTube Printscreen/ Zadruga Official/ HYPE TV


Milena je zajedno sa Anom prošla agoniju poslednjih pet meseci, ali joj je i dala snagu da uđe u rijaliti i obračuna se sa Zvezdanom. U emisiju je pušten i nedavni snimak trazgovora novirara sa Anom.

– Draga, stvarno sam loše. Toliko sam psihički loše, jedva sam izdržala. Plačem ti sad, ali cela javnost zna šta mi se dešava. Poenta je da smo mi prijatelji od prvog srednje. Mene Anđela stvarno ne zanima. Mene niko ne zanima. Šta kome imam da zatvaram usta. Ja stvarno nisam iz tog sveta, imam 46 godina, šta mene zanima Anđela, Milica ili bilo koja druga. Nisam raspoložena – kroz suze je govorila povređena zadrugarka.

Memo Haljevac, Milena Kačavenda
Foto: Youtube Printscreen/HYPE TV


-Ana je uvek imala toleranciju za njega, Ana je žena koja je uvek stajala uz njega sve ove godine, obilazila ga u zatvoru, nosila pakete, negovala mu bolesnu majku. Lako je sada Ani zameriti i pitati šta je radila sa njim 15 godina. Ušao je da im poboljša život, zaradi legalni novac, a on postao j*bač presretač – zagrmela je Anina kuma.

Detaljnije pogledajte u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Pročitaj još