ISPLIVAO DEO “TAJNOG RAZGOVORA” Zvezdana i Aleks! ZNAJU SE GODINAMA? Gledaoci ŠOKIRANI objavom na društvenoj mreži

 ISPLIVAO DEO “TAJNOG RAZGOVORA” Zvezdana i Aleks! ZNAJU SE GODINAMA? Gledaoci ŠOKIRANI objavom na društvenoj mreži

Večeras bi u Zadrugu 6 trebalo da uđe, kako je i najavljeno vanbračna supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, koju je on javno ostavio zbog Anđele Đuričić.

Pred sam ulazak u Zadrugu, Ana se oglasila za SrbijaDanas, te nam otkrila šta će prvo uraditi kada kroči u Belu kuću. POGLEDAJTE OVDE.

Kako je ovo jedna od glavnih tema u Beloj kući, odnos Zvezdana sa Aleksandrom Nikollić ne izostaje, budući da je želeo i pokušao da poljubi Nikolićevu dok je boravio sa njom u izolaciji, a dok je još uvek bio u vezi sa Anđelom..

Na društvenoj mreži Fejsbuk u okviru fan grupa, krenula je da se razvija “teorija zavere” da su navodno Zvezdan i Aleksandra već bili zajedno pre nekoliko godina, kao i da je njihov razgovor za vreme “Pitanja gledalaca” ostao zapažen, jer navodno “on zna nešto o njoj“.

– Zvezdan i Aleksandra su pre tri godine bili u kombinaciji. Kupovao joj je skupocene stvari i plaćao putovanja. Zato ju je on u sobi pitao da li će da govori istinu i da li je on to “zaslužio” – glasila je objava na jednoj od fan stranica.

Da li je ovo uopšte istina i šta to Zvezdan ima da kaže o Aleksandri, ostaje nam da saznamo…

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Cveta otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE: Ovo su detalji njenog odlaska iz Zadruge