ISPLIVALO! Dok Miljana leži u bolnici, Marija Kulić boravi kod OVOG MUŠKARCA u Beogradu!

 ISPLIVALO! Dok Miljana leži u bolnici, Marija Kulić boravi kod OVOG MUŠKARCA u Beogradu!

Bivši zadrugar Marko Đedović u emisiji “Narod pita” otkrio je kako se Miljana Kulić oseća, ali je spomenuo i njenu majku Mariju Kulić.

– To je to. Ono što ja znam je da je Miljana stabilno, van životne opasnosti. U tim trenucima je i Marija bila pored mene, pa kad je čitala za to za krv, šokirala se. Nikada niko to nije pomenuo. Stvar koju znam je da se na najbolji mogući način brinu o njenom zdravlju… Čovek je voli bezuslovno i bez granica – počeo je Marko, a otkrio je da Marija boravi kod njega:

– Kako mogu da izgledaju momenti kada se ona brine za ćerku? Sanjala je sve i svašta. Kada vidim te neke takve situacije, došao sam mrtav umoran, jer nije svejedno gledati majku dok joj je dete u bolnici. Čuje se sa doktorima iz Niša, pa odavde. Ta žena nit spava, jede jednom dnevno. Bilo je čudno sve to gledati. Marija se čula i sa načelnicima i lekarima. Ponekad joj kažem, bio sam u fazonu: “Dobro bre Marija, preteruješ”, ali je to opet razumljivo. Htela je da bude svesna i pribrana u toku svega toga – rekao je Đedović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *