ISPLIVALI STRAVIČNI DETALJI UBISTVA U KAFANI KOD TITELA: Konobarica spletom nesrećnih okolnosti ostala mrtva na licu mesta

 ISPLIVALI STRAVIČNI DETALJI UBISTVA U KAFANI KOD TITELA: Konobarica spletom nesrećnih okolnosti ostala mrtva na licu mesta

Kako se nezvanično saznaje, nesrećna žena S. P., radila je kao konobarica u jedinoj kafani u Loku. Nesreća se dogodila sinoć, oko 21.30 časova.

– U kafani je bilo gostiju, a osumnjičeni P. B. je sa svima ulazio u sukob, bio je pod dejstvom alkohola. U jednom trenutku, sa jednim gostom je ušao i u fizički obračun. Kada se taj gost okrenuo, on je izvadio pištolj, a drugi gost je to video i pokušao da mu oduzme. Međutim, on je opalio jedan metak, koji je na nesreću pogodio nesrećnu ženu S. P, koja uopšte nije bila blizu njih, pogodivši je u levu stranu grudi. Žena je na licu mesta preminula – kaže izvor.

Ubica P. B, bacio je pištolj i izašao iz kafane.

– Policija ga je zatekla na ulici, na autobuskom stajalištu. Nije se opirao hapšenju. Policija je, pretresom stana osumnjičenog pronašla manju količinu municije, 25 metaka, zbog čega će mu biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija – dodaje sagovornik.

P. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden uz krivičnu prijavu višem javnom tužiocu u Novom Sadu, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *