ISPLIVALI DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA U NEMAČKOJ: Srbi brutalno likvidirali žrtvu, a EVO kako su ga namamili na druženje

 ISPLIVALI DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA U NEMAČKOJ: Srbi brutalno likvidirali žrtvu, a EVO kako su ga namamili na druženje

Srpski državljani stari 20 i 26 godina koji su ubili muškarca (56) u Nemačkoj, upoznali su žrtvu preko interneta i platforme za upoznavanje.

Podsetimo, zločin se dogodio u noći između 14. i 15. januara u Remšajdu, Severna Rajna-Vestfalija u Nemačkoj.

– Žrtva je koristila sajt koji pruža usluge upoznavanja sa drugim muškarcima, a kasnije i sa seksualnim upoznavanjem pa su osumnjičeni to iskoristili i upoznali se s njim. Nakon dopisivanja i dogovora došli su kod njega u kuću – pišu mediji i dodaju:

 Osumnjičeni su te večeri prvo glumili da su zapravo seksualno zainteresovani za žrtvu, ali je to sve bio deo njihovog plana.

Prema navodima lokalnih medija, žrtva je ubrzo lišena života.

– Osumnjičeni su ubrzo brutalno ubili žrtvu i to kupatilu kuće. Tom prilikom nanete su mu teške telesne povrede i to po glavi, ali za sada nije poznato da li su ga osumnjičeni udarili nekim predmetom ili je pretučen nasmrt – pišu tamošnji mediji.

Ubice iz Srbije su nakon zločina pobegle.

– Nakon što su ubili žrtvu pretresli su ceo stan kako bi pronašli novac i drgocenosti, pa su tako ukrali i mobilni telefon i novčanik. Pobegli su nakon ubistva i to smišljeno – navode mediji i dodaju:

– Sa lica mesta pobegli su u okrug Ajfel prvo peške, zatim taksijem i kasnije javnim prevozom nazad u Severnu Rajnu-Vastfaliju. Osumnjičeni su dok su bežali pokušali nekoliko puta da podignu novac sa bankomata sa ukradene kartice.

Uhapšeni Srbi, prema navodima lokalnih medija prijavljeni su i žive na mestu gde su počinili zločin.