ISPLIVALI DETALJI RASKIDA HARISA I RADE MANOJLOVIĆ: Berković PUKAO pod pritiskom kada su ONI umešali prste

 ISPLIVALI DETALJI RASKIDA HARISA I RADE MANOJLOVIĆ: Berković PUKAO pod pritiskom kada su ONI umešali prste

Foto: Youtube printscreen/Grand Online/Haris Berkovic

Kao bomba odjeknula je vest da su pevačica Rada Manojlović i njen dugogodišnji partner Haris Berković raskinuli.

Naime, pevačica je na društvenim mrežama, nakon meseci nagađanja, potvrdila da je raskinula vezu sa Harisom Berkovićem. Ona je u svojoj objavi na Instagramu otkrila da “više nisu zajedno i da mu želi puno sreće”, nakon čega su krenula nagađanja da su uzrok raskida roditelji mladog pevača

“Iako su godinama bili u vezi, Harisovi roditelji nikada nisu prihvatili Manojlovićevu kao potencijalnu snajku. Smatrali su da je Rada totalno drugačije vaspitavana od njihovog sina, te da ne bi mogli da žive u skladnoj zajednici. Takođe, nije im se sviđala ni činjenica da je pevačica devet godina starija od njihovog sina, kao ni njen životni poziv. Želeli su skroz drugačiji profil snajke”, rekao je neimenovani izvor listu Alo i dodao:

Rada Manojlović, Haris Berković

Foto: Srbija Danas

“Rada je na sve načine pokušavala da osvoji srce porodice, ali u tome, nažalost, nije uspela. Nakon pandemije koronavirusa stvari su se dodatno zakomplikovale. On je mnogo vezan za porodicu, nije uspeo da izgradi uspešnu karijeru u Srbiji, pa je najviše vremena provodio u Bosni. Kad god bi došla u Bosnu, rada je spavala po hotelima. Nikada nije dolazila kod njega u kuću, porodica je izbegavala kontakt s njom. Haris nije više mogao da izdrži pritisak i promenio je ponašanje prema devojci. Iako je na sve načine pokušavala da spasi vezu, na kraju su pukli”, završava izvor.

Rada Manojlović, Haris Berković

Srbiaj Danas/Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *