ISPLIVALI DETALJI IVANOVE POSETE KULIĆIMA – LUDILO! Marinković pred ulazak u Zadrugu hteo da vidi malog Željka

 ISPLIVALI DETALJI IVANOVE POSETE KULIĆIMA – LUDILO! Marinković pred ulazak u Zadrugu hteo da vidi malog Željka

Ivan Marinković uveliko se nalazi u šestoj sezoni rijalitija “Zadruga” zajedno sa Miljanom i Marijom Kulić, a gledaoci svakodnevno imaju prilike da čuju nove detalje iz spoljašnjeg sveta, a tiču se Ivanovog odnosa prema malom Željku.

Marinković je pred ulazak u šestu sezonu gostovao u našoj emisiji “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas.

On je tada otkrio detalje njegovog odlaska u Niš, a kako je i sam rekao sa Miljanom nikako nije mogao da nađe zajednički jezik.

Tom prilikom, on je izneo detalje njegove posete Kulićima, kako bi video svog sina, a kako je i sam napomenuo, od trenutka kada je napustio njihovu kuću nastalo je – ludilo!

– Miljana je jako nesrećna devojka, žena, to se vidi i po njenim vezama, vidite kakve su joj veze – počeo je Marinković:

– Sa njom je mnogo teško, ona ima taj kompulsivni poremećaj, i ja stvarno ne mogu da kažem da sam je ikad voleo, bio zaljubljen i uopšte gledao na taj način – objasnio je Ivan.

– Čim sam izašao, nastalo je ludilo, pozivi, telefon mi se usijao! – pričao je Ivan Marinković.

Marinković je do detalja objasnio zašto je on u Željkovoj krštenici upisan kao NN i zašto nije viđao svog sina, o čemu se sada vode poliemike u Beloj kući.

– Marija i Siniša su bili okej, ali Miljana… – pričao je Ivan.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod teksta: