ISPLIVALA STROGO ČUVANA TAJNA PRODUKCIJE – Bivše zadrugarke ispričale sve do detalja! Dok su svi spavali IZVELI SU JE NAPOLJE

 ISPLIVALA STROGO ČUVANA TAJNA PRODUKCIJE – Bivše zadrugarke ispričale sve do detalja! Dok su svi spavali IZVELI SU JE NAPOLJE

Svima je već poznato da su se većina bivših zadrugara pridružili TikTok platformi na kojoj zarađuju novac od “poklona” koji dobijaju u zavisnosti od toga koliko fanova imaju i koliko su u tom momentu zanimljivi.

Među liderima kada je zarada u pitanju za sada je Zvezdan Slavnić, ali i Dalila Dragojević, a mnogi bivši zadrugari pokušavaju da dostignu njihovu zaradu koja skače do čak nekoliko hiljada evra za veče.

Ovog puta na TikToku su “lajvovale” zajedno Milica Veselinović i Soraja Altman, a u jednom momentu su se malo više raspričale, pa otkrile informacije iz rijalitija koje se produkciji neće dopasti.

– Dok smo mi ostali spavali, produkcija te je pustila na vikend, ustvari ne vikend, nego na noć i da si otišla da e vidiš sa bivšim momkom – rekla je Soraja Milici, a Milica je počela da pravi grimase i krivi usne.

– Tačno je, pustili su me u pola 6 ujutru da se vidim sa bivšim momkom – potvrdila je Milica.

– Udaraš tamo gde sada stvarno boli – rekla je Milica.

– Pa nisam ja rekla kojim bivšim – nastavljala je Soraja.

– Zna se ko je moj jedini bivši dečko iz spoljnjeg sveta – rekla je Milica.

– Ja sam generalno mislila na nekog drugog – rekla je ona.

– Mislila si na M? – pitala je Milica.

Produkciji se sigurno neće dopasti što zadrugarke pričaju okolo da čelnici krišom, dok svi spavaju, puštaju učesnike iz rijalitija da bi se videli sa svojim momcima i devojkama, pogotovo jer je izlazak zabranjen osim u slučaju posete lekatra ili nekih vanrednih situacija kada produkcija odobri, a kako će oni reagovati, ostaje da ispratimo.

BONUS VIDEO ZVEZDAN SLAVNIĆ UZVRAĆA UDARAC! Jedino gostovanje “Anđelu ne volim, a Ana je dobila šta je tražila”

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.