Isplivala slika Zvezdanove NEVENČANE SUPRUGE! Dok on juri Aleks, žena mu POZIRA – poručila samo JEDNO

 Isplivala slika Zvezdanove NEVENČANE SUPRUGE! Dok on juri Aleks, žena mu POZIRA – poručila samo JEDNO

Zvezdan Slavnić, jedan je od zapaženijih učesnika “Zadruge 6”, što zbog svoje prošlosti, što zbog poznatog oca, bivšeg košarkaša Zorana Moke Slavnića.

Nedavno je, kao bomba odjeknula vest, da je Zvezdanova nevenčana supruga Ana odlučila da ga napusti, zbog njegovog ponašanja na velelepnom imanju i dovođenja u vezu sa zadrugarkom Aleksandrom Nikolić.

Ana i Zvezdan prošli tu teške trenutke zajedno u životu, ali se ona nikada nije pojavljivala u javnosti, sve do sada. Kako se prenosi, pojavila se prvi put njena fotografija, po kojoj možemo zaključiti da je Ana u treningu i da izgleda kao milion dolara.

Inače, Ana se ranije oglašava za medije, te je isticala da potpuno veruje u Zvezdanovu ljubav i to u jeku skandala sa Aleksandrom Nikolić. Međutim, ono što je sve šokiralo je njena odluka da javno stavi tačku na odnos sa Zvezdanom.

– Dragi moji, uskoro će izaći moja izjava da više nisam sa Zvezdanom. Hvala vam na podršci, drage žene, ali i muškarci, značilo mi je… Samo se srcem dobro vidi, istina se u očima ne da sagledati, Voli vas Ana – napisala je Ana citirajući poznati deo iz Egziperijevog romana “Mali Princ”.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.