ISPLIVALA POZADINA SUKOBA NIKOLINE I MIŠE GROFA?! Skupocena zgrada napravila razdor u porodici – ovako je sve počelo

 ISPLIVALA POZADINA SUKOBA NIKOLINE I MIŠE GROFA?! Skupocena zgrada napravila razdor u porodici – ovako je sve počelo

Foto: Youtube Printscreen/Blic/Srbija Danas

Nikolina Pišek je, pored toga što se u potpunosti posvetila uređenju pametne vile u Zagrebu, navodno je pravila planove i za zgradu u Beogradu koja je u vlasništvu njenog svekra Miše Grofa, prenosi “Kurir”.

Kako dobro obavešten izvor otkriva, ona je navodno duže vreme nagovarala pokojnog supruga Vidoja da celu zgradu na Vračaru u kojoj su živeli kad su u Beogradu u potpunosti renoviraju. On se s tim složio, ali ne i njegov otac.

– Poznato je da Nikolina nikako nije bila srećna s tim stanom na Vračaru. Sve joj je smetalo i zato je tu retko i boravila. Od arhitekture, umetničkih dela, detalja, sve joj je falilo. U početku je sve trpela zbog Vidoja, koji je sve te umetnine godinama skupljao, ali i da se ne bi raspravljala sa svekrom Vitorom, od koga je Vidoje i nasledio ljubav prema umetninama iz svih krajeva sveta. Vremenom, taj prostor joj je sve manje prijao, pa je zato većinu vremena i provodila u Zagrebu – priča izvor, pa dodaje šta je Pišekova duže vreme predlagala svom pokojnom suprugu.

– Nikolina je smatrala da je za njih najbolje da se presele s Vračara i da pronađu neku nekretninu u novogradnji i u minimalističkom stilu, koji ona preferira, a da ovu zgradu i stanove u njoj u potpunosti renovira. Ona je smatrala da bi ta zgrada, kada bi se uredila po njenom ukusu i instrukcijama, dobila novo ruho, pa bi samim tim dobila i dodatnu vrednost. Za nju su ta zgrada i stanovi u njemu bili “loš kič”, što je ona više puta govorila i u nekim svojim intervjuima. Naravno, od toga nije bilo ništa, jer Miša Grof za tu ideju nije hteo ni da čuje i tad su se on i Nikolina zamerili – završava izvor za “Kurir”.

Miša Grof, Nikolina Pišek
Foto: E-stock/Srbija Danas

Pišekova je i sama pre nekoliko meseci u intervjuu za hrvatski “Stori” govorila šta planira sa stanom u Beogradu.

– Prihvatiti se posla, možda i promenimo adresu, ali činjenica je da imamo celu zgradu na Vračaru koju bi trebalo prenameniti i osavremeniti, dati joj novu, dodatnu vrednost – rekla je Pišekova.

BONUS VIDEO: Sahrana Branka Cvejića