ISPLIVALA NOVA ŠOK FOTOGRAFIJA UBICE IZ RIPNJA PORED POLICIJE: Osmeh na licu iza kog se krije monstrum (FOTO)

 ISPLIVALA NOVA ŠOK FOTOGRAFIJA UBICE IZ RIPNJA PORED POLICIJE: Osmeh na licu iza kog se krije monstrum (FOTO)

Foto: Srbija Danas/Društvene mreže/Shutterstock

Stojan Ilić (38) koji je juče uhapšen zbog sumnje da je silovao i sa više uboda nožem po stomaku i grudima ubio svoju komšinicu (16), a potom napao i njenu porodicu, ne prestaje da šokira, a sada je isplivala njegova fotografija pored policijskih kola.

Naime, reč je o fotografiji koja je nastala pre nekoliko godina, a na kojoj on opušteno stoji naslonjen na službeni automobil Ministarstva unutrašnjih poslova.

 Ruka na boku, osmeh na licu, u pozadini policijski automobil. Na kraju je u njemu i završio. Nažalost, niko nije mogao ni da sanja da će razlog biti ovako užasan – pričaju šokirani žitelji Ripnja.

Oni uhapšenog Stojana opisuju kao mirnog i ćutljivog čoveka.

– Jeste on malo čudan, nekako se promenio dosta u poslednje vreme, ali nije bio agresivan, nije poznat po nasilju. Više je nekako delovao tunjavo. Nismo znali da se iza tog lica krije monstrum – pričaju sagovornici Kurira.

Foto: Printscreen

Kako su komšije još ispričale, on je bio aktivan na društvenim mrežama, na Fejsbuku i Instagramu, a lajkovao je maltene svaku sliku svojoj maloletnoj komšinici i komentarisao kako je lepa.

Podsetimo, Stojan Ilić (38) juče je ubio svoju komšinicu, koja je samo 13 dana pre smrti napunila 16 godina. Potom je krenuo do njene porodične kuće, u kojoj je nasrnuo na njenu majku, babu i ujaka. Kako su ispričali očevici, on je posle krvavog pira u kući krenuo na mlađu sestru stradale devojčice, koja je, srećom, uspela da pobegne.

Foto: Srbija danas/Saša Džambić

Dva sata kasnije, ubica ove devojčice je uhvaćen od strane policije i teretiće se za teško ubistvo, za koje je zaprećena doživotna kazna zatvora.

Smatrao je da mu neko radi o glavi i da mu drugi vračaju, te je rešio da monstruozno usmrti svoju komšinicu i napadne joj celu porodicu.

Sve vesti o jezivom krvavom piru u Ripnju čitajte OVDE.