ISPLIVALA JOŠ JEDNA ANĐELINA SRAMOTA – Zadrugarka je imala AFERU i sa OVIM muškarcem?

 ISPLIVALA JOŠ JEDNA ANĐELINA SRAMOTA – Zadrugarka je imala AFERU i sa OVIM muškarcem?

Anđela Đuričić, koja je u protekloj sezoni stekla mnogo simpatija gledalaca svojim kulturnim i patrijarhalnim ponašanjem, sada je na stubu srama zbog veze sa 22 godine starijim zadrugarom Zvezdanom Slavnićem.

Novljanka, koja se u petoj sezoni “Zadruge” istakla po smernosti, imala je vezu sa cimerom Matijom Matijevićem, koji je duplo mlađi od Zvezdana, što je mnogobrojne gledaoce navelo da se zapitaju šta se to sa Anđelom dešava. Mnogi su bili u neverici kad se upustila u ljubavni i sek*ualni odnos sa Slavnićem, koji je ušao u rijaliti kao muškarac koji je kod kuće ostavio nevenčanu suprugu Anu Ćurčić.

Međutim, ima onih koji smatraju da Anđelina veza sa Zvezdanom nije nikakva slučajnost i tvrde da je Đuričićka i ranije imala pik na starije imućnije muškarce. Kurir piše da njihov izvor blizak frizerki iz Herceg Novog tvrdi da je ona po završetku “Zadruge 5” bacila oko na bogatog crnogorskog biznismena

Zadruga

– Anđela je posle rijalitija odmah otišla kući u Crnu Goru. Nenadano joj se desilo da se zaljubi, i to u imućnog biznismena koji drži plažu u Tivtu. Upoznali su se sasvim slučajno, a ona je želela da tu priču podigne na viši nivo. Međutim, kako važi za ozbiljnog dasu u gradu, ugostitelj nije pridavao mnogo značaja njihovom poznanstvu, jer mu nikako nije išlo u korist da se pročuje da se viđa sa zadrugarkom.

– Đuričićeva je nastavila da dolazi na plažu, ali bezuspešno. U tom periodu je dosta potencirala priču u javnosti kako rijaliti nije više sfera njenog interesovanja. Ona se trudila da uvek bude blizu bogatog Crnogorca, često su ih ljudi viđali u zajedničkom društvu – priča za Kurir izvor blizak Anđeli.

Zadruga 6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.