“ISKORISTIO SAM ZVEZDANA DA TESTIRAM ALEKS!” Car otkrio tajni plan sa Slavnićem da RASKRINKA Nikolićevu

 “ISKORISTIO SAM ZVEZDANA DA TESTIRAM ALEKS!” Car otkrio tajni plan sa Slavnićem da RASKRINKA Nikolićevu

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

U toku je emisija ”Nominacije”. Filip Car prokomentarisao je Žanu Đorđević i Zvezdana Slavnića, te je dao svoj sud o njigovom dosadašnjem učešću u ”Zadruzi”.

– Moram da krenem od Žane. Znamo se dugo, imam najlepše mišljenje o njoj. Dopada mi se kakvu percepciju ima o određenim stvarima. Ne provodimo preterano vremena zajedno. Ona je sa Markom, a ja imam devojku. Zvezdan je čovek koji ishitreno reaguje. Razuem ga u svemu što radi, jer sam sličn njemu. On treba da bude sam. Nije dobar ni za sebe, ali ni za njih. Zbunjen je, sluđen je. Treba mu neko vreme da porazmisli o svemu što je radio. Imao je i gore situacije, mislim da će prebroditi i sve ovo što mu se dešava. Žao mi je zbog svega što ga je snašlo sad. Ana, Anđela i Zvezdan su ljudi koji drže ceo ovaj rijaliti, njima je najteže. Ne želim da im otežavam, uvek sam uz njih. Bilo šta što bih rekao, već sam mu rekao. Ukoliko budem želeo nešto da mu kažem, to ću reći dalje od crnog stola – kazao je Filip.

Filip Car
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ne krijem da smatram da treba da bude sam. Odnos sa Anđelom nema smisla. On mi je priznao da i sam veruje tako. Pomirenje sa Anom sad ne može da se desi, jer je rano, a oni će sami videti da li do toga treba da doće. On će ponovo biti onaj stari, kad smiri glavu. Ne utiče na nas, već samo na svoje partnerke. Nikome nije naškodio. Nije mi bila situacija sa Aleks, ali sam tad želeo da istestiram Aleks. Šaljem Žanu, sa njim provodim više vremena – rekao je Car.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.