“ISKASAPLJENI DEČAK PAO PRED KUĆOM I ZAPOMAGAO” Isplivali strašni DETALJI krvavog napada SEKIROM kod Zrenjanina!

 “ISKASAPLJENI DEČAK PAO PRED KUĆOM I ZAPOMAGAO” Isplivali strašni DETALJI krvavog napada SEKIROM kod Zrenjanina!

Foto: Shutterstock/Facebook

– Komšije su čule da neko viče na ulici, a kad su izašli, našli su njega. Povređen je trčao – reči su jedne meštanke Radojeva, sela u kojem je sinoć oko 1 sat ujutru dečak sekirom napao nesrećenu ženu i njenog sina.

Kako se nezvanično saznaje, mladić (17) zatečen je u Ulici Maršala Tita ispred broja 100 sa ubodnim ranama na stomaku. U kući je zatečena njegova majka sa povredama glave.

– Njih je sekirom napalo lice iz Radojeva. U Urgentni centar Zrenjaninske bolnice majci i sinu su konstatovane teške telesne povrede opasne po život – kaže izvor.

Kako kaže meštanka koja poznaje povređenu ženu i njenog sina, sedamnaestogodišnjem dečaku je odstranjena slezina, a oštećeni su mu i jetra i pluća.

– Njegova majka je na neurohirurgiji u Novom Sadu jer će zbog udaraca morati da ide na još jednu operaciju. Majka je skoro bila operisana od kancera i mislim da je krenula na analize neke, jer su joj pronašli cistu na vratu kako sam čula, a sin joj ide u srednju školu za konobara u Zrenjaninu, putuje i to je verovatno dečak sa kojim se družio – kaže meštanka.

Kako dalje priča, dečak je povređen trčao ulicom i pao ispred kuće komšije.

– Našle su ga komšije koje su jako dobre sa njim. Oni su tada sedeli u dvorištu kada su čuli da neko viče na ulici. Kada su izašli, našli su njega – kaže meštanka.

Otac priveden, krivična prijava i protiv majke

Kako se nezvanično saznaje, ocu maloletnog dečaka je određeno zadržavanje zbog krivičnog dela – zapuštanja i zlostavljanja maloletnog deteta.

Krivična prijava u redovnom postupku će biti podneta i protiv majke maloletnog dečaka, i to zbog krivičnog dela – zapuštanje i zlostavljanje maloletnog deteta.