“IŠAO DA PERE VEŠ, A NOŽ SAKRIO U LAVORU” Komšije o zločinu kakav Aranđelovac ne pamti: Čučnuo je u ćošak i čekao da se pojavi

 “IŠAO DA PERE VEŠ, A NOŽ SAKRIO U LAVORU” Komšije o zločinu kakav Aranđelovac ne pamti: Čučnuo je u ćošak i čekao da se pojavi

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Muškarac (61) koji je izbo svoju suprugu (55) u hodniku stambene u Aranđelovcu, sakrio se i vrebao je satima, kažu komšije.

Podsetimo, tragedija se dogodila juče oko 15 časova u naselju Kolonija u Aranđelovcu kada je osumnjičeni nožem izbo svoju suprugu, a nakon krvavog pira pokušao sebi da presudi.

– Videli smo ga juče nekoliko sati pre zločina, nosio je veš u lavoru, a pethodno ni sa kim nije progovarao. Navodno je išao da pere veš, ali je nož sakrio u lavoru. Proučio je dobro vreme kada malo ljudi ima u zgradi i kada niko ne sedi ispred – objašnjavaju komšije i dodaju:

– Verujemo da se on sve vreme krio u hodniku. Čučnuo je u ćošak i čekao je da se pojavi, a kad je naišla zaskočio je i izbo. Ona je stigla samo da vikne imena dece, a onda je preminula. Kada smo istrčali videli smo je mrtvu u lokvi krvi na ulazu u stan.

Patrola policije pronašla je muškarca na oko stotinak metara od zgrade, a po vratu i grudima imao je rane za koje je utvrđeno da ih je naneo sam sebi skalpelom, dok je nesrećnu ženu izbo kuhinjskim nožem.

Bračni par, prema tvrdnjama komšija, nije živeo zajedno i muškarac je imao zabranu prilaska.