“IŠAMARAĆU GA KAD UĐEM!” Stanija RAZJARENA zbog veze Marka i Maje – “Neću ga braniti kad ga ona PREBIJE!”

 “IŠAMARAĆU GA KAD UĐEM!” Stanija RAZJARENA zbog veze Marka i Maje – “Neću ga braniti kad ga ona PREBIJE!”

Foto: Srbija Danas/Youtube printscreen Zadruga Official

Stanija Dobrojević ne krije bes i razočarenje koje poslednjih dana oseća prema bivšem dečku Marku Markoviću, a sve zbog toga što nije ustao da je brani kada su je zadrugari vređali. 

Ona je sada odlučila da konačno javno otkrije razlog njihovog raskida nakon tri godine skladne veze, o čemu više možete čitati OVDE. 

Stanija Dobrojević, Marko Marković
Foto: Instagram prinscreen/stanijadobrojevic


Takođe, starleta ne krije iznenađenje što se njen bivši dečko smuvao sa njenom drugaricom Majom Marinković, od koje ga, kako je rekla, neće braniti kada “zagusti”, budući da je Maja poznata po impulsivnim reakcijama i agresivnom ponašanju prema svojim momcima. 

– Maja mi ni za šta nije kriva, već Marko! Da mi je ona prijateljica iz privatnog života, na njihovu vezu bih gledala kao na veliku izdaju. Ipak, pošto smo bile veoma bliske u rijalitiju, Marku zameram to što je od svih devojaka izabrao baš nju. Maja je čuvena po tome što tuče frajere, a kad ga bude mlatila, neću ga spasavati. Išamaraću ga još jače! – kaže Stanija i dodaje da se njenom bivšem ne piše dobro kada bude ušla u rijaliti:

– U “Zadruzi” ću da ga zgazim kao mačku! Bolje bi mu bilo da ne progovorim šta je sve pričao o Maji!

Maja-Marinković
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Ona tvrdi da se maneken smuvao sa Marinkovićevom samo zbog kadra u rijalitiju:

– Maji se on oduvek sviđao, ali ju je ignorisao i na kraju izabrao mene. Nikada nije želeo da bude s njom! Možda mu je posle plastičnih operacija postala atraktivnija, ne znam, ali sigurna sam da je s njom samo zbog rijalitija. Maja je u “Zadruzi” najjača karika i sve priče se vrte oko nje. Uskoro će da padne u njenu senku, kao što je pao i u moju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.