“INTENZIVNO SAM RAZMIŠLJALA O SMRTI!” Tina Tarner je želela sebi da prekrati muke, a evo kako je izgledala kao mlada

 “INTENZIVNO SAM RAZMIŠLJALA O SMRTI!” Tina Tarner je želela sebi da prekrati muke, a evo kako je izgledala kao mlada

Tina Tarner

Čuvena pevačica Tina Tarner preminula je u 83. godini, potvrdio je njen portparol.

Kraljica rokenrola, koja je na scenu izašla pre šest decenija, navodi da je imala oboljenje bubrega koji su 2016. radili sa samo 20 odsto kapaciteta i “naglo propadali”.

Bila je u rizičnoj grupi, s malim šansama da dobije organ, i nije želela da ide na dijalizu. Sa Ervinom Bahom venčala se 2013, nakon 27 godina života u vanbračnoj zajednici.

 Tako ne zamišljam život. Ali otrovi u mom telu su uzimali maha. Nisam mogla da jedem, samo sam preživljavala – opisala je taj period Tina.

U to vreme prognoze koje su joj lekari davali nisu bile optimistične. Razmišljala je o eutanaziji i čak postala članica organizacije koja pomaže pacijentima koji zbog bolesti i patnje žele da okončaju život.

Foto:Profimedia

– Mislila sam intenzivno o smrti. Prihvatila sam da je došlo moje vreme da umrem. Rekla sam sebi: ako je vreme, vreme je. Nisam se plašila smrti. Jedna od prednosti života u Švajcarskoj, u kojoj želim da ostanem do kraja života, jeste da je asistirano samoubistvo legalno, iako pacijent zapravo sam sebi ubrizgava smrtonosnu supstancu.

Na društvenim mrežama mnogi se opraštaju od svetske kraljice roka, a takođe su objavljene i njene fotografije iz mladosti:

Pevačica je važila za vrlo lepu i zgodnu umetnicu,a ono što je označilo njenu karijeru bile su unikatne frizure, koje je nosila od mladosti, pa sve do duboke starosti, ali i osmeh koji nije skidala u javnosti: