“INSPEKTOR je pitao u koji ZATVOR DA ME STAVE, počela sam da PLAČEM!” Bivša rijaliti učesnica PROŠLA PAKAO na aerodromu

 “INSPEKTOR je pitao u koji ZATVOR DA ME STAVE, počela sam da PLAČEM!” Bivša rijaliti učesnica PROŠLA PAKAO na aerodromu

Nela Bijanić, pomalo zaboravljena pevačica, stekla je umerenu slavu tokom devedestih jer znala je kako da privuče pažnju stasom. Poznato je da je pevačicin zaštitni znak njeno bujno poprsje, a mnogi su oduševljeni zbog toga što nisu u pitanju silikoni, već čista majka priroda.

Imala je jedan veliki hit “Blagoslov imaš”, a 2018.godine bila je kratko takmičarka na “Farmi”. U istom takmičenju tada su učestvovali i Stanija Dobrojević, Anabela Atijas, Milić Vukašinović, Maja Nikolić,Vlada Stanojević, Marko Miljković, i mnogi druge…

Nela Biljanić
Foto: Youtube printscreen/Grand Magazin Tv Grand

Pevačica je tokom jednog putovanja na nastup doživela je veoma neprijantu scenu koju će pamtiti celog života. Ona je otkrila da ju je granična policija zaustavila i odvela na ispitivanje, a u jednom trenutku mislila je da će završiti u zatvoru.

– Došla sam na aerodrom sva napirlitana dama, bunda, sve pršti, šljašti i pita mene carinik gde idem i gde radim, ja sve odgovorim i on mi kaže da krenem sa njim u drugu prostoriju gde su nastavili da me ispituju i me slikaju kao u filmovima. Ja sam ih pitala da li je skrivena kamera, međutim, nije bilo tako – počela je priču pevačica gajeći nadu da će je ubrzo pustiti.

Nela Biljanić
Foto: Youtube printscreen/Grand Magazin Tv Grand

– On mi je rekao da neću moći da nastavim put, da ću da prenoćim u zatvoru na aerodormu i da će SIPA doći po mene sutra – prisetila se nemilog događaja.

Ujutru su došli inspektori do nje, a kada je čula njihov razgovor doživela je šok.

– Inspektor je pitao u koji će zatvor da me stave i moj ceo svet se srušio. Toliko sam počela da plačem, bila sam vam sebe i nisam uopšte čula da je rekao da se šali – ispričala je Nela koja je otkrila da joj se ovo desilo zato što je postojao neki problem oko njenog bosanskog pasoša i prebivališta, ali da je na kraju sve proteklo u najboljem redu.

– Ja sam neko ko često pravo iz auta ide na nastup, ali tog dana me je Bog pogledao i krenula sam dan ranije u Sarajevo – kaže ona.