INCIDENT ISPRED HOTELA – Kaća Grujić naredila da OTERAJU novinare! Obezbeđenje napravio HAOS, čist BEZOBRAZLUK

 INCIDENT ISPRED HOTELA – Kaća Grujić naredila da OTERAJU novinare! Obezbeđenje napravio HAOS, čist BEZOBRAZLUK

Foto: Srbija Danas

Nakon što je završeno crkveno venčanje u kripti Hrama Svetog Save, novopečeni bračni par pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić, organizovali su svečani ručak i žurku u jednom prestoničkom hotelu.

Iako se činilo, da je sve organizovano po protokolu, već su prve varnice sevnule po njenom izlasku iz Hrama.

Pripadnici sedme sile, među kojima su i reporteri naše redakcije, pitali su Katarinu za izjavu, što je nju iznerviralo. Na pitanje novinara kako se oseća, nakon što se pred Bogom zaklela na večnu ljubav, ona je odbrusila da će izjavu dati ispred hotela, a ne sada i da ne vidi razlog zbog čega je to problem.

Ovakav stav iznenadio je sve prisutne, naročito pripadnike sedme sile, s obzirom na to da su u ime porodica Grujić i Gobeljić, bili pozvani da isprate venčanje i da im je obećana izjava.

Takođe, kada su novinari nešto kasnije došli ispred hotela u kojem se održava svadbeno veselje, obezbeđenje mladenaca ih je oteralo, uz obrazloženje da je to bio pevačicin zahtev.

Marko Gobeljić u jednom trenutku pojavio se ispred hotela i pozdravio novinare, ali i najavio da će veselje trajati do kasnih jutarnjih časova, ipak, on nije komentarisao ponašanje svoje supruge.