“IMBECILU, STAVLJAŠ METU NA ČELO MOJOJ DECI!” Jelena Karleuša u svađi sa zadrugarkinom majkom

 “IMBECILU, STAVLJAŠ METU NA ČELO MOJOJ DECI!” Jelena Karleuša u svađi sa zadrugarkinom majkom

Foto: Srbija Danas/Privatna arhiva

Jelena Karleuša je nakon 11 godina pauze, poklonila publici dva albuma koji nose nazive “Alfa” i “Omega”. Pevačica je snimila čak 19 numera od kojih jednu prati spot, a ostale zanimljivi vizuali.

Jelenine pesme se nalaze na vrhu trendinga i broje milionske preglede.

Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas

Majka jedne zadrugarke je optužila Jelenu Karleušu u komentarima na društvenim mrežama da je uzela novac od države za albume, dok se kako je rekla, deca leče SMS porukama. Pevačica je odmah reagovala na ove optužbe i poslala je poruku gospođi, a ekipa portala Srbija Danas je došla u posed ove prepiske. 

Jelena Karleuša
Doto: Privatna arhiva

– Odakle tebi ideja da mene finansira država? Čula si? Da li ti je to rekla komšinica? Sa kojim pravom ti ili bilo ko ovo napiše, bez ikakvog dokaza? Stidim se ja takvih kao ti, budala bez mozga kojima jednom izgovorena laž postane istina. Je l’ pišeš ovo i na profilima glumaca koji stvarno dobijaju milione za serije i filmove? Je l’ pišeš ovo sportistima koji zarađuju milione? Ti samozvana majko i tebi slični imbecili mojoj deci stavljate metu na čelo! Jesi li pisala ovo možda Ceci? Ne? Ali si se setila meni da napišeš bez jedne sekunde razmišljanja? – napisala je Karleuša i dodala:

Jelena Karleuša
Foto: Privatna arhiva

– Ja sam kriva za bolesnu decu? Idi pomozi ti kao što ja dajem i pomažem! Ne s*ri više i ne pominji svoju decu da ti ja ne bih pomenula oca i majku! G*vna zla ljubomorna. Meni niko nikada ništa nije dao ni poklonio, a da nisam vratila i to trostruko! Ja nisam ti. Ja sam Jelena Karleuša! Mene i kada plate treba treba da plate puta deset! Marš – napisala je u poruci Karleuša.

– Poštovana, Karleuša sramota! Kao majka u tvojim godinama i majka dvoje dece, sramota je uzimati novac od države za jedan bljak album koji će trajati jednu godinu – odgovorila je majka jedne zadrugarke.

Gospođa nam je rekla da joj je navodno Jelena Karleuša pretila i da ona planira da pokrene tužbu protiv nje.

Šta je sve Jelena Karleuša rekla ekskkluzivno za portal Srbija Danas, saznajte u video prilogu u nastavku:

Ekskluzivnu ispovest Miljane Kulić o tužbi protiv Nenada Macanovića Bebice, sukobu sa Ivanom Marinkovićem i starateljstvu nad malim Željkom, saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.