IMAO NESREĆU U KOJOJ JE POGINULA DEVOJKA? Komšije u Kragujevcu otkrile detalje UŽASA, ovo je mogući motiv?

 IMAO NESREĆU U KOJOJ JE POGINULA DEVOJKA? Komšije u Kragujevcu otkrile detalje UŽASA, ovo je mogući motiv?

Foto: Facebook/Printscreen

Komšije Vladimira M. iz naselja Pivara u Kragujevcu kažu da su u šoku, kao i da ne mogu da veruju da je Vladimir uradio ovako nešto. 

Kako su ispričale Vladimirove komšije, on ima dve sestre bliznakinje, kao i oca i majku, a sa ženom Milenom, koju je kako se sumnja teško ranio ima dvoje maloletne dece

– Sin je stariji, mislim da je završio prvi razred, a devojčica je još uvek u predškolskom. Ne znam šta je mogao da bude razlog da uradi ovako nešto. Možda je reč o ljubomori – pretpostvalja potresena komšinica koja je kako nam je objasnila za slučaj saznala ujutru kada je videla policiju u dvorištu porodične kuće Vladimira M.

Kako je navela, sinoć su u blizini njihove kuće slavili rođendan. 

– Do kasno se čula muzika, čuli su se i pucnji, ali sam mislila da je reč o petardi. Veselje je bilo… Tek sam jutros saznala da je, valjda Vlada pucao u Milenu i da je u bekstvu. Ne znam kako je pobegao jer mu je automobil u dvorištu. Ništa mi nije jasno – kaže komšinica. 

Ona dodaje da je Milena poslednjih nekoliko godina radila u Nemačkoj.

– Dolazila je povremeno. Ona je tamo radila, a deca su neko vreme živela ovde. Čak su u nekom trenutku babu, Vladimirovu majku zvali mama. Verujem da im je nedostajala majka Milena koja je uglavnom bila u Nemačkoj. Međutim, pre nekog vremena deca su bila kod njenih roditelja, ne znam iz kog razloga. Pre neki dan su došli i doneli su kucu… Priča se da i da je u nekom trenutku Vladimir otišao kod Milene u Nemačku, ali i da je se brzo vratio. Ne znam šta se dešavalo među njima – priča komšinica. 

Prema njenim rečima, o Vladimiru i njegovoj porodici ima samo reči hvale. 

– Vladimir je dobar čovek, bar je bio. Imao je tragediju pre više godina. Naime, imao je saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala jedna devojka. Dugo je nosio kragnu, bio je i on teško povređen… – rekla je začuđena komšinica. 

Komšija ovog naizgled skladnog para je u neverici, i kaže da su u pitanju vredni i pametni ljudi.

– Svi smo u čudu i prosto ne možemo da poverujemo šta se dogodilo. Oni imaju dvoje male dece, Milena je radila kao doktorka u Nemačkoj. Mislim da je došla na odmor da vidi porodicu. Vladimir je živeo tu sa decom, radio je i bio je uvek jako kulturan. Radi se o porodičnim ljudima, i nismo nikada čuli da imaju problem – kaže komšija Vladan Aleksić.