“IMAO JE TEŽAK ŽIVOT, OVO MU JE BIO PETI AUTOMOBIL KOJI JE SLUPAO” Komšije stradalog vozača “fijata” otkrile zastrašujuće detalje iz njegovog života!

 “IMAO JE TEŽAK ŽIVOT, OVO MU JE BIO PETI AUTOMOBIL KOJI JE SLUPAO” Komšije stradalog vozača “fijata” otkrile zastrašujuće detalje iz njegovog života!

Foto: Instagram Printscreen/192_rs

Nepoznati detalji iz života poginulog vozača

Vozač “fijata” (53) koji je vozeći kontra-smerom, na auto-putu “Miloš Veliki”, navodno je bio lečen u Klinici za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”, pišu portali.

Ovu informaciju je portalima otkrila jedna od komšinica, koja živi u blizini kuće u kojoj je živeo, u Debeljači.

– Ne znam ko je njemu mogao da dozvoli da vozi ako se zna da je čovek bio nekoliko puta na lečenju u klinici za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. On nije bio sposoban za život, a kamoli za vožnju – ispričala je ona za  medije.

Druga komšinica, naglašava kako od šoka danima ne može da se sabere.

– Teško je on živeo, u nemaštini. Dešavalo se da dođe do mene i traži mi dve kašičice kafe, to skuva i pije od ujutru do uveče. Često je sedeo ispred kapije sa flašama vode i polivao beton. Evo, i sada su tu ove flaše, žao mi je da ih bacim – kaže ona, a zatim i dodaje:

 Žao mi je što ga više neću videti. Brat mu živi u Švedskoj, a roditelji su mu umrli pre četiri godine, jedno za drugim. Prvo majka od infarkta, pa nedelju dana posle otac, kojeg je rak dokrajčio. Nedavno je kupio tog punta. To mu je peti auto koji je slupao. Svaki put je prošao sa lakšim povredama. Ja sam mu stalno govorila – Uozbilji se, nemoj toliko da piješ i voziš, nastardaćeš”, ali nikada me nije slušao – rekla nam je komšinica koja je istakla da se on sam snalazio i zarađivao kao maser, a da ga ćerka nije dugo posetila.

Podsetimo, muškarac (53) nastradao je na auto-putu “Miloš Veliki”, kada se, dok je vozio “fijat” brzom trakom u kontra-smeru, zakucao u drugi automobil.

Prilikom sudara, vozilo u kom se nalazio nesrećni čovek se zapalilo, a on je, kako su preneli portali, ostao zarobljen u njemu i živ izgoreo.

U stravičnom udesu povređen je saputnik, kao i devojka (30), koja je bila za volanom “hjundaija” u koji se zakucao “fijat punto”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *