“IMAM SVEDOKE, NE PRIČA ISTINU!” Rada Manojlović BESNO reagovala na reči SVOG brata! ODBRUSILA javno!

 “IMAM SVEDOKE, NE PRIČA ISTINU!” Rada Manojlović BESNO reagovala na reči SVOG brata! ODBRUSILA javno!

Foto: Srbija Danas

Domaće medije juče je preplavila izjava pevača Nenada Manojlovića, inače brata Rade Manojlović, koji je istakao da je nekoliko puta molio svoju sestru da snime duet i tako mu pomogne u karijeri, što je prema njegovim rečima ona odbila. 

Pevačica se sada oglasila i oštro demantovala ove navode, iznoseći svoju verziju priče. 

– To je takva glupost da nema dalje. Čak sam i intervju dala u kome sam rekla da se čoveku nije svidela pesma koju sam mu ponudila jednostavno. Toliko svedoka imam za to, od samog Nenada preko saradnika, do svih poznanika i fanova kojima sam puštala pesmu (ima tome pet godina sigurno)… – počela je izlaganje Rada na Tviteru izrevoltirana bratovljevom izjavom.

Nenad Manojlović
Foto: Youtube printscreen/Zvezde Granda

– I da, nikad Nenad nije navaljivao, čak se i protivio tome da snimi duet sa mnom da ga ne bi prozivali da je “uspeo preko sestre”. To je bila neka njegova filozofija koju nisam uspela da mu izbijem iz glave i na kraju sam poštovala. Plus mu se nije ni svidela pesma koju sam mu nudila, ali baš dugo nudila za koju sam verovala da je brutalan hit narodnjak.

– Od svega je jedino istina da jeste teško naći duet za brata i sestru, koji ce tekstualno nama da priliči, a i da se pronađe publika u njoj. Za ovu je šteta jer ima sve, ali na kraju ću je snimiti sama – zaključila je Manojlovićeva.

Podsećanja radi, Nenad je dao potpuno drugačiju izjavu: 

– Želeo sam s Radom duet. Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja više baš navaljivao, a ona je rekla: “Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta.” Posle toga ona je našla neku pesmu kad sam ja prošao u “Zvezdama Granda”, ali se meni uopšte nije svidela. Jako je teško napraviti pesmu za brata i sestru koja bi bila interesantna – izjavio je Manojlović za “Republiku”.

Rada Manojlović
Foto: Youtube printscreen/Blic

– Rada i ja imamo istog oca, ali mi nikada nismo živeli zajedno. Sam se borim za sebe i svoju karijeru. Generalno, ja ne smatram da je meni bila potrebna bilo kakva pomoć. Mislim da imam dovoljno talenta od boga da mogu da prođem i sam. Desilo se da ja jesam brat Rade Manojlović, koja je već bila velika zvezda i to se dešavalo i drugima. Marija Šerifović, recimo, imala je veliki problem jer je dete poznate pevačice i svi oni su imali veliki problem da izađu iz senke svojih roditelja, braće ili nekog iz porodice ko je već napravio veliku karijeru. To može da bude i olakšavajuća i otežavajuća okolnost – zaključio je pevač.