“IMAM GROZNICE I BLEDA SAM!” Trudna Luna otkrila da je bila kod lekara, a evo kada je termin porođaja

 “IMAM GROZNICE I BLEDA SAM!” Trudna Luna otkrila da je bila kod lekara, a evo kada je termin porođaja

Pobednica druge sezone Zadruge, Luna Đogani Miljković, otkrila je da je ponovo u drugom stanju.

Luna sa svojim suprugom Markom Miljkovićem već ima jednu ćerku Miju, a sad radosno čekaju još jednu devojčicu u njihovom domu.

– Ja sam u 14. nedelji. Sačekali smo da prođe taj rizičan period zbog situacije koja je bila ranije. Danas sam bila na pregledu i sa bebom je sve u redu. Prva tri meseca su mi protekla lagano. Sa Miom mi je baš bilo muka, sve do sad u ovoj trudnoći nisam imala mučnine. Par dana se osećam malo lošije. Ne vidite, ali ja imam dve groznice oko usana, bleda sam i umorna, kao da mi je naglo pao imunitet, pa me sve nešto muči. Moram da pijem vitamine – rekla je Luna, pa nastavila.

– Drugačije je. Sa Miom sam putovala, spavala i odmarala, sad opet imam dete koje zahteva pažnju. Bebica je već porasla. Može da se vidi, mala je. Još uvek ne znamo na koga liči, ali za par nedelja biće i to – istakla je ona.

Marko Miljković tvrdi da njih dvoje već par meseci unazad imaju smišljeno ime za drugu naslednicu, ali i da će devojčica biti istog horoskopskog znaka kao i on.

– Lunin termin je 7-10 dana posle mog rođendana. U svakom slučaju beba će biti najverovatnije isti horoskopski znak kao ja, vaga. Već nekoliko meseci imamo znamo kako će nam se devojčica zvati, ali to ne želimo još uvek da otkrivamo – rekao je Marko, na šta se Luna nadovezala:

– Pravi prirodni termin za porođaj je 12. oktobar kad je moj otac rođen. Tata je bio toliko srećan.

Luna je ispričala i kako je shvatila da je u drugom stanju.

– Plakalo mi se, boleo me je stomak, jela sam, iskočile su mi bubuljice. Došla sam jedan dan, počela da plačem, Marko me je pitao što si takva. On mi kaže da nisi trudna. Ja sam mislila nema šanse. Nagovorio me je da kupim test, jer je tvrdio da nisam sva svoja – rekla je Luna na Jutjub kanalu bračnog para.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO:KO SE JOŠ LOŽI NA ZASTARELE KRIMINALCE: Emilija Velemir se obrušila na Anu Ćurčić “Ona je folirant!”