IMA POSEBAN UGOVOR! Otkriveno pod kojim USLOVIMA Osman ulazi u Zadrugu – procurilo iz PRODUKCIJE

 IMA POSEBAN UGOVOR! Otkriveno pod kojim USLOVIMA Osman ulazi u Zadrugu – procurilo iz PRODUKCIJE

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

Nedavno se pojavila vest u medijima da je Osman Karić bio na pregovorima sa produkcijom i da su uspeli da postignu dogovor. Sada je i produkcija zvanično potvrdila da će Osman danas ući u Belu kuću.

Osman, inače otac bivšeg učesnika “Zadruge” Stefana Karića, spreman je kao zapeta puška da kroči na velelepno imanje u Šimanovcima, a nema sumnje da će njegov dolazak šokirati stanare Bele kuće, koji ga ni najmanje ne očekuju. Produkcija je najavila da će Osman ući danas u “Zadrugu” u 16:30 časova.

Veliki šef je danas poslao pismo zadrugarima u kojem je obavestio zadrugare da će im se pridružiti u Beloj kući specijalni gost. Produkcija je otkrila da će on imati specijalan zadatak, a to je da vodi radio emisiju “Amnezija”. Međutim, Veliki šef nije obavestio zadrugare da je u pitanju Osman Karić, već ih je ostavio u neizvesnosti.

Osman Karić
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

– Dragi zadrugari, pre svega želimo da vas obavestimo da će danas biti organizovano specijalno izdanje “Radio amnezije”, a u toku popodneva će vam se pridružiti specijalni gost. Neko koga svi dobro poznajete, ali ga ne očekujete kao voditelja radio-emisije, a osim gosta, Janjuš će biti drugi voditelj. Sada je vreme da održite porodični sastanak na temu “međuljudski odnosi” kako bi rešili sve nedoumice. Sastanak je najbolji način da razrešite sve probleme i kažete sve što zamerate drugim zadruagrima. Svi bi trebalo da prokomentarišete dešavanja i čije ponašanje loše utiče na odnose. Sastanak održite odmah i porazgovarajte o svemu što vam smeta i po vama pogrešnim postupcima drugih zadrugara. Pozdrav, veliki šef – pročitala je Marija Kulić. 

Osman Karić
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

Sudeći prema ovom pismu, Osman je uspeo da dogovori poseban ugovor koji ne uključuje učešće u Zadruzi. Nema sumnje da će se gledaocima dopasti Osman u ulozi specijalnog gosta i da bi mnogi voleli da ga vide i kao rijaliti učesnika. Ostaje nam da ispratimo da li će Osman ponovo ići na pregovore sa produkcijom i da li će u budućnosti ući u Belu kuću i kao zadrugar.