“IMA POLNU BOLEST, PRENOSI SVIMA!” Car izveden iz Zadruge, ona ga je zarazila – doktori odmah reagovali!

 “IMA POLNU BOLEST, PRENOSI SVIMA!” Car izveden iz Zadruge, ona ga je zarazila – doktori odmah reagovali!

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Filip Car Aleksandra Nikolić osamili su se kako bi komentarisali dešavanja u Beloj kući. Car je pobesneo zbog ponašanja njegove bivše devojke, Maje Marinković.

Car je u naletu besa otkrio da ona ima polnu bakteriju i da je zbog toga tražio da ga odvedu kod urologa, s obzirom na to da su imali nezaštićene intimne odnose. 

– Ne diram te g*vno smrdljivo, ljigavo, odvratno. Žena je imala polnu bakteriju, nije nikome od nas muškaraca rekla. Ovi okolo ne znaju, j*bu se svi jedni s drugima, imaju bakteriju. Ja sam sreća posumnjao i tražio sam urologa. Otišao kod urologa, kasnije sam rekao i tebi: “Vidi, Aleksandra, imali smo s*ks, ovo, ono”. Nije to ništa strašno, uzima se antibiotik, uzima se krema, čaj. To je kao da imaš grip i ne lečiš se – rekao je Car, zatim dodao:

Aleksandra Nikolić, Filip Car
Foto: Instagram printscreen/samo.realno6

– Devojka ide, prenosnik polnih bolesti, javno na televiziji k*ra se, ne j*be živu silu. Ja joj govorim: “ti tražiš botoks, bolje traži ginekologa”, ona: “ne, ne, meni ne treba”. Ne možeš deset meseci da ne posetiš ginekologa, a da sa više muškaraca da imaš polne odnose. Pa devojko da li si ti zdrava, j*bem ti mater žvalavu, smrdljivu, odvratnu, nakaradnu – besneo je Car.

Detaljnije pogledajte u nastavku: