“IMA MRAČNU STRANU!” Saša Vidić znao detalje iz života Cece i Arkana, evo šta je rekao o čuvenom šišanju do glave

 “IMA MRAČNU STRANU!” Saša Vidić znao detalje iz života Cece i Arkana, evo šta je rekao o čuvenom šišanju do glave

Poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC “Bežanijska kosa” u Beogradu.

Vidić je tokom svoje karijere sarađivao sa mnogim javnim ličnostima, između ostalih sa sarađivao je sa Cecom Ražnatović, Sekom Aleksić, Darom Bubamarom, Jelenom Karleušom i brojnim poznatim muzičkim zvezdama.

Odnos kreatora i Svetlane Cece Ražnatović je odnos koji je najviše intrigirao javnost, a kada je Vidić javno rekao da je posle 16 godina bliskog prijateljstva sa folk divom prekinuo svaki kontakt, mnogi su bili u šoku.

Saša je govorio tada o čuvenom “šišanju do glave” kada je istakao da ne veruje da je Arkan ošišao Cecu na ćelavo.

– Nije ona bila obrijana, bila je kratko ošišana, a to je bio i trend tih godina. To je sada sve kako je ona princeza, a on princ. On je crni princ, a ti si crna udovica. Mislim da Arkan nije bio toliko pronacionalistički nastrojen. Ona kao žena i te kako je znala o Arkanovim zločinima i ništa nije uradila po tom pitanju – kaže Vidić.

On je otkrio još jednu njenu mračnu stranu.

– Ima mnogo ružnih momenata, pokušala je sa Arkanom zauvek da zbriše Draganu Mirković, ima urođenu mržnju prema drugim pevačicama – pričao je Vidić.

Modni kreator istakao je da Ceca nakon smrti Arkana nije mogla da se druži sa akademicima, već sa kriminalcima.

– Voli taj kriminal, želi da bude mračna princeza. I taj femili odnos, svi smo zajedno, svi u istoj kući. Ima napuljski sindrom. Mislim da Ceca više ne vodi Arkanove poslove. Koliko znam kupio joj je fudbalski klub i nekoliko lokala u Knezu. Imala je mnogo para, kupila je kuću da joj država ne bi sve uzela. Narod je jako nepismen, zato je voli – govorio je Vidić tada, prenosi “Kurir”.