“IMA KLINIČKU DIJAGNOZU” – konačno otkrila od koje PSIHIČKE BOLESTI boluje Bebica, ima OPAK SINDROM

 “IMA KLINIČKU DIJAGNOZU” – konačno otkrila od koje PSIHIČKE BOLESTI boluje Bebica, ima OPAK SINDROM

Dušica Jakovljević je ugostila poznatu estradnu pevačicu Vesnu Vukelić Vendi koja je došla kao podrška Ivanu Marinkoviću. Njih dve su dijalogu razgovarale o svim aktuelnostima iz rijalitija a na tepetu se našao i misterizni Nenad Macanović Bebica, čije ponašanje iz dana u dan sve više zbunjuje, kako zadrugare, tako i auditorijum kraj malih ekrana.

– U njegovim očima nema ljubavi. On je sav zatamljen. Odrekao se porodice, asocijalan je i obraz mu jeo đon, utrnuo je – ističe Vendi.

Zadruga 6
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– U njegovom životu postoji samo Miljana. Ima veliku fiksaciju na nju. Kažu da postoji taj sindrom kada ljudi vole da brinu o nekome sa puno rpoblema.Razgovarala sam privatno, da vrlo moguće da Bebica ima taj sindrom. On voli da brine o Miljani, da li je jela, da li je popila lek, da li je dobro – otkriva Dušica. Vendi se nije složila sa njom.

– Ta tvoja priča bi pila vodu da Bebica brine o svojoj porodici i deci, koji su sličnih godina kao Željko. On brine o Miljani koja ne može očima da ga vidi što svedoči da je on neurostenik ili tako nešto. Neka dijagnoza postoji. On mi izgleda kao osoba koja zna šta radi i koja redovno štiklira ono što mu je već unapred dato  – smatra Vendi 

Zadruga 6
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Šta još Vendi i Dušica otkrivaju o Kulićima i Bebici, gledajte u nastavku:ž

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Pročitaj još