“IGRAM I SA NEPRIJATELJIMA, UMRLA BIH DA…” Eva Ras opalila rafal po kolegama iz “Igre sudbine”, razlog je OVO!

 “IGRAM I SA NEPRIJATELJIMA, UMRLA BIH DA…” Eva Ras opalila rafal po kolegama iz “Igre sudbine”, razlog je OVO!

Legendarna glumica Eva Ras može se pohvaliti uspešnom karijerom dugom preko šest decenija.

Glumila je u najpoznatijim domaćim filmovima i serijama, a u poslednje vreme najviše se ističe po tome što nema dlake na jeziku. Njene duhovite izjave i opažanja privlače mnogo pažnje publike.

Eva je sada iskoristila priliku da prokomentariše činjenicu da su mnoge njene kolege napustile snimanje popularne serije “Igra sudbine” zbog međusobnih odnosa.

Rasova je to osudila, izjavivši da je često bila primorana da sarađuje sa glumcima koji joj nisu dragi, ali je to uvek profesionalno “odradila”. Kao primer je navela kolegu Svetozara Cvetkovića.

Svetozar Cvetković, Jelena Đokić
Foto: Srbija Danas

– Objavila sam novu sliku na profilu, jer sam iznenađena kako glumci napuštaju seriju “Igra Sudbine” zbog Milice i Žarka. Ja igram i sa neprijateljima, fotka je sa Svetozarem Cvetkovićem, zajedno smo snimali prošle godine film “Ovuda će proći put” Nine Ognjanović u produkciji RTS-a, koji će se uskoro i u Srbiji premijerno prikazati. Ne samo da smo glumili u istim scenama već smo se uljudno ponašali i u pauzama što i ova fotka potvrđuje. Nikada nisam pitala producente i reditelje s kojim ću glumicama ili glumcima da igram, jer ko sam ja da nekome izbijam hleb iz usta, da mu ometam karijeru, da tražim s kim ću da delim kadar?! Naše glumačko zanimanje je mitsko, sva deca žele da postanu glumci, čak i ona koja ne znaju šta je to, vole da budu i neko drugi, da uđu u tuđu kožu da vide čaroban svet gde niko nije sam. Zbog toga možemo igrati zajedno iako nismo prijatelji u životu – napisala je slavna glumica na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, Eva je već govorila o svom odnosu sa Cvetkovićem.

– Mene još živu sahranjuju i osporavaju moju karijeru, brišu i može im se. Zar vi ne znate da je na premijeri digitalizovanog filma Dušana Makavejeva “Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT”, Kinoteka odredila, kraj mene žive da govor drži Svetozar Cvetković?! I održao je i ja tome nisam prisustvovala, jer ja nisam mutava i umrla bih da slušam šta je Svetozar Cvetković govorio o mom remek-delu – izjavila je tada Rasova za Magazin Balkan Eu.

Eva-Ras
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić