IDENTIFIKOVAN POMOĆU JEDNE TETOVAŽE: Otkrivena PRETUŽNA simbolika Laćine smrti

 IDENTIFIKOVAN POMOĆU JEDNE TETOVAŽE: Otkrivena PRETUŽNA simbolika Laćine smrti

Foto: Youtube Printscreen/ VIPTV SRBIJA

Iznenadna smrt tekstopisca Milana Radulovića Laće potresla je ceo region. Svakog dana isplivavaju novi detalji vezani za tragično stradalog sina Marine Tucaković, čije je telo pronađeno na ulici u Tel Avivu. 

I kao da priča o preranoj Laćinoj smrti koji je preminuo u 36. godini nije dovoljno tragična, sada se pojavio novi jezivi detalj. Naime, kako su mediji pisali, Radulović nije bio identifikovan dva dana, budući da kod njega nisu pronađena dokumenta, izraelska policija je uspela da sazna o kome je reč uz pomoć samo jedne tetovaže na njegovom telu. 

Reč je o tetovaži krsta koju je Laća imao na zglobu desne ruke, a upravo ova tetovaža mu je bila najomiljenija, posebno zbog toga što je za njega kao hrišćanina imala posebno simboličko značenje.

Milan Laća Radulović
Foto: Youtube Printscreen/Alo.rs

Ono što daje još tužniju notu celoj priči jeste to što je prilikom svog poslednjeg puta, on boravio upravo na Golgoti – biblijskom mestu na kome je po hrišćanskom verovanju razapet Gospod Isus Hristos.

Laća dakle, ne samo da je svoj ovozemaljski život završio u neposrednoj blizini mesta gde je Isus razapet, već je i njegov identitet utvrđen na osnovu tetovaže krsta.

Milan Laća Radulović
Foto: Youtube Printscreen/ VIPTV SRBIJA