I ONA JE UČESTVOVALA U UBISTVU RADOŠEVIĆA! Studentkinja ukrala auto kojim su likvidatori pobegli, pala u Sarajevu (FOTO)

 I ONA JE UČESTVOVALA U UBISTVU RADOŠEVIĆA! Studentkinja ukrala auto kojim su likvidatori pobegli, pala u Sarajevu (FOTO)

Foto MUP Srbije/Printscreen/Večernje novosti/Facebook

Devojka (21), uhapšena je juče po međunarodnoj poternici u Sarajevu, a zbog sumnje da je učestvovala u ubistvu Ranka Radoševića (54) na benziskoj pumpi u Rušnju.

– Ona, inače studentkinja, uhapšena u ovom gradu u naselju Bjelave, a za njenim prijateljem M.P. još se traga. Prema prvim informacijama, ona je učestvovala u krađi kola “golf 4”, koja su spaljena na Petlovom brdu posle zločina – kaže izvor Kurira iz istrage.

Foto: Facebook

Kako saznajemo, proverava se i da li je pomagala maloletnici (17), uhapšenoj sa glavinim osumnjičenima (28) i (26), da namami Radoševića prodajom automobila i dovede ga u Rušanj.

Kako se saznaje, proverava se i da li je pomagala maloletnici (17), uhapšenoj sa glavnim osumnjičenima (28) i  (26), da namami Radoševića prodajom automobila i dovede ga u Rušanj.

Radošević je bio stalan gost u kafiću na toj benziskoj pumpi, a ubice je tamo i čekao. On je bio u biznisu sa automobilima koje je preprodavao, a od određenih je pravio i automobile sa zatamnjenim staklima, ali i blinde.

Radošević je, inače, označavan kao jedan od vođa nikšićkog klana i saradnik ubijenog vođe “škaljaraca” Jovana Vukotića. On je sahranjen u ponedeljak u Beogradu, na groblju Orlovača, a ispratilo ga je oko 500 ljudi.

Podsetimo, glavni osumnjičeni saslušani su u Višem javnom tužilaštvu i branili su se ćutanjem, dok je uhapšena maloletnica iznela svoju odbranu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *