HOROR U OSNOVNOJ ŠKOLI U SURČINU Majka tvrdi da joj je ćerku (13) silovao drug iz razreda: Pretili joj da će da me iseku na komadiće

 HOROR U OSNOVNOJ ŠKOLI U SURČINU Majka tvrdi da joj je ćerku (13) silovao drug iz razreda: Pretili joj da će da me iseku na komadiće

Foto: Profimedia Ilustracija

Majka učenice (13) prijavila da je njenu ćerku vršnjak iz istog odeljenja seksualno zlostavljao i pretio joj.

Nadležni ispituju prijavu učenice (13) jedne osnovne škole u Surčinu, koja tvrdi da je doživela stravično seksualno zlostavljanje od strane svog druga iz odeljenja!

Kako je za Kurir ispričala majka devojčice, ona je 21. marta policiji i upravi škole prijavila da joj je ćerku silovao i maltretirao drug iz razreda sa još dvojicom dečaka.

Majka kaže da je primetila ćerkino čudno ponašanje još početkom februara, ali da je to povezivala sa pubertetom, sve dok stanje nije počelo da izmiče kontroli. Devojčica se, prema njenim rečima, povlačila u sebe, nije htela da jede, ostajala je sama u sobi u mrklom mraku i nije mnogo komunicirala sa roditeljima.

– Nisam znala šta da radim, kad god bi se vratila iz škole, ja bih nam svima postavila da ručamo, a ona je govorila kako nije gladna i onda dvadesetak minuta kasnije priča kako želi da jede. Ona nije sa nama htela da sedne za sto, jer nije smela u oči da nas pogleda – kaže majka i dodaje da joj je ćerka na kraju priznala da ju je drug seksualno zlostavljao, kao i da joj je pretio.

devojčica
Foto: Profimedia

Pretili su joj prvo da će mene da prebiju i iseku na komadiće, pa su onda počeli da joj prete da će to isto uraditi i celoj porodici. Nije ni čudo što se plašila da priča o tome – priča majka.

Kako kaže, dečaci su njenu ćerku maltretirali više puta, nekada bi je sačekali posle druge smene u školi kada se vraćala kući, a nekada bi je i izvlačili sa časova i sve to se dešavalo u krugu škole.

– Sve sam saznala tako što sam ušla u ćerkin telefon i kontaktirala njene drugarice iz škole. Doživela sam šok. Tu su silne preteće poruke, a o tome bruji cela škola – kaže majka i dodaje da je sa ćerkom bila u policiji.

Prema njenim rečima, osumnjičeni dečak iz ćerkinog odeljenja saslušan je 24. marta u policiji, dok za njegova dva druga ne zna da li su pronađeni i saslušani.

– Oni nisu učenici iste škole, a pretpostavlja se da su malo stariji – dodala je i naglasila da je njeno dete jako loše.

– Bila je i u bolnici 20 dana, potražili smo i pomoć psihologa. Strašno je istraumirana. Ima noćne more, pije lekove za smirenje, kada odemo u šetnju dobija napade aneksioznosti, moja ćerka pati. Ona ne može to psihički da podnese – završava majka i napominje da se nada da će vinovnici snositi sankcije i da neće proći nekažnjeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *