HOROR U DVORIŠTU PORODILIŠTA NA KOSMETU: Pronađeno telo trudnice (35), sumnja se da je UBIJENA

 HOROR U DVORIŠTU PORODILIŠTA NA KOSMETU: Pronađeno telo trudnice (35), sumnja se da je UBIJENA

Foto: Profimedia

Mediji večeras izveštavaju da je ubijena žena bila trudnica koja je čekala da se porodi

U dvorištu Ginekološke klinike kliničko-bolničkog centra u Prištini večeras je pronađeno telo 35-godišnje žene. Sumnja se na ubistvo, potvrdili su iz Kosovske policije za prištinsku Kohu.

– Oko 18 časova dobili smo informaciju o telu u dvorištu kliničko-bolničkog centra u Prištini. Policija je odmah izašla na lice mesta, kao i lekarska ekipa koja je konstatovala smrt nastradale žene stare oko 35 godina – kazala je portparolka policije Flora Ahmeti.  Precizirala je da se na osnovu prvih informacija sa terena sumnja na ubistvo.

– Policija trenutno u koordinaciji sa tužiocem vrši uviđaj i nastavlja sa preduzimanjem svih istražnih radnji, u cilju potpunog rasvetljavanja događaja – rekla je ona.

Prištinski mediji večeras listom izveštavaju da je ubijena žena bila trudnica koja je čekala da se porodi, kao i da se sumnja da je ubistvo izvršeno vatrenim oružjem. Današnji slučaj ubistva dogodio se samo pet dana nakon ubistva još jedne žene u Prištini, kada je 70-godišnjak ubio sekirom svoju 63-godišnju suprugu.

Večeras se oglašavaju prištinski zvaničnici koji osuđuju ubistvo, a među kojima je i kosovski premijer Aljbin Kurti. Lider AAK, Ramuš Haradinaj, kaže da je šokiran, te da “ovaj ružan i kukavički čin protivreči albanskoj tradiciji i samoj ljudskoj logici”. On je takođe dodao da sam rad organa reda i mira nije dovoljan.

– Potrebna nam je mobilizacija nas kao društva, na svim nivoima, da se ovakve tragedije spreče i da ih nikada ne doživimo. Delimo bol sa porodicom i svim građanima Kosova – dodao je.

Pročitaj još