HOROR KAKAV SE NE PAMTI Novorođenče nađeno u parku: Još uvek je imala pupčanu vrpcu, a onda… policija ZGROŽENA

 HOROR KAKAV SE NE PAMTI Novorođenče nađeno u parku: Još uvek je imala pupčanu vrpcu, a onda… policija ZGROŽENA

Majka novorođene devojčice čije je telo pronađeno u parku u Nju Džersiju na Badnje veče pre gotovo 40 godina identificikana je i sada je optužena za napuštanje i smrt deteta, objavile su juče lokalne vlasti.

Beba, koju je policijski kapetan nazvao Meri, pronašla su dva dečaka u osamljenom parku u Mendham Taunšhipu 1984. godine, rekao je tužilac okruga Moris Robert Karol. Bebina je pupčana vrpca još uvek bila pričvršćena kad je pronađena, a bila je zamotana u peškir u plastičnoj vrećici. U trenutku napuštanja još je bila živa, rekao je Karol.

– Žena, koja je tada imala 17 godina, uhapšena je u Južnoj Karolini 24. aprila i kao maloletnica optužena za ubistvo iz nehata. Ona nije u pritvoru, ali je “pod policijskim nadzorom” – rekao je Karol.

Ime žene nije objavljeno jer je bila maloletna kada je nastupila smrt deteta. Identitet oca deteta, koji je u to vreme imao 19 godina, takođe je utvrđen, rekao je Karol, ali vlasti su rekle da on nije znao da je beba rođena i da nije umešan u njenu smrt. Umro je 2009. godine.

Mogući motiv ili razlog napuštanja bebe nije objavljen. Do novih saznanja u ovom slučaju došlo je pre nekoliko godina kada je napravljeno poređenje DNK između deteta i oca, rekao je Karol, iako je odbio dalje komentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *