HOĆE SVADBU ZA DŽABE! Milica i Bora našli način da uštede svaki dinar – ovo su detalji gala proslave!

 HOĆE SVADBU ZA DŽABE! Milica i Bora našli način da uštede svaki dinar – ovo su detalji gala proslave!

Foto: Srbija Danas

Bora Santana pre par meseci je verio Milicu Kemez i sada uveliko planiraju venčanje. Budući mladenci su rešili da iskoriste svoju popularnost na društvenim mrežama i da sve što mogu oko svadbe plate kroz kompenzaciju. 

Milica i Bora pregovaraju sa vlasnicima restorana i prave spisak šta im je sve potrebno, jer planiraju da reklamiraju sve koji im se jave na svojim društvenim mrežama, te da dobiju sve gratis.

– Danas svi rade na kompenzaciju, reklamiraju sve i svašta u zamenu za proizvod, uslugu… Tako ćemo i Bora i ja! Sve na šta budemo mogli da uštedimo i da dobijemo za džabe, rado ćemo prihvatiti – rekla je Milica Kemez.

Bivša zadrugarka je po struci frizerka, a odlično se snalazi i sa šivećom mašinom, pa će i na venčanici i frizuri uštedeti.

– Sama ću da šijem svoju venčanicu ali i Borino odelo, tako da ćemo i na tome da uštedimo. Frizura i šminka takođe će biti mojih ruku delo. Snalazimo se koliko možemo – objasnila je buduća mlada i otkrila da su svadbu odgodili za narednu godinu, te da imaju dovoljno vremena da sve realizuju kako su zamislili.

Milica Kemez, Bora Santana
Foto: Srbija Danas

Milica i Bora se slažu u svemu, osim kada je izbor muzike u pitanju.

– Nemamo isti ukus kada je muzika u pitanju. Ja volim Nućija, Vojaža i Breskvicu, a Bora narodnjake. Ipak, za svadbu ću morati da mu se prilagodim. Tražila sam da mi peva Tea Tairović i on je obećao da će je dovesti – kaže Milica, a Bora se nadovezuje da će se o njihovoj svadbi pričati danima, nedeljama… 

– Naša svadba će biti prava fešta, tako da će biti i u emisiji “Veselja od milion evra”. Tako će svi imati prilike da vide kako se moja porodica i prijatelji vesele – rekao je Bora Santana za “Informer”.

Milica Kemez, Bora Santana
Foto: e-stock/Časlav Vukojičić

Bivši zadrugar se pohvalio i ko je od poznatih, za sada, potvrdio svoj dolazak:

– Dolaze Zorica i Kemiš, Zlata Petrović i Sloba Radanović, a kako je Tea Tairović pevala i na mom rođendanu i na ispraćaju kada sam ulazio u “Zadrugu”, nadam se da će mi pevati i na svadbi, posebno što je Milica izrazila želju da joj baš ona peva. Ja ću tog dana odmarati, neću ni svirati ni pevati ni voditi program, zaslužio sam da bar tog dana uživam – kaže Santana.

Ekskluzivnu ispovest Darka Tanasijevića o sukobu sa Anđelom Đuričić, novim učesnicima i promenama na imanju u “Zadruzi 7”, poslušajte klikom OVDE. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.