HOĆE LI PANTER BITI SUSPENDOVAN? Obradović dao komentar o eventualnoj kazni za kapitena Partizana

 HOĆE LI PANTER BITI SUSPENDOVAN? Obradović dao komentar o eventualnoj kazni za kapitena Partizana

Foto: MNPress

Trener Partizana Željko Obradović govorio je za srpske medije po završetku druge utakmice četvrtfinala Evrolige protiv Reala u Madridu. 

Partizan je slavio 90:85, a duel je zapao u senku sukoba igrača dveju ekipa na minut i po do kraja meča. 

– Zaista želim da čestitam igračima, dobiti dva puta Real u Madridu je velika stvar. Velika zahvalnost i našim navijačima, dali su veliku podršku timu. Oni daju neverovatnu snahu koji smo deo Partizana – rekao je Obradović, pa se osvrnuo na sam sukob i eventualnu kaznu za Kevina Pantera. 

– To je jedno pitanje na koje ne znam šta da vam kažem. To nije na meni, već na Evroligi. Smatram da ovo nije dobra slika ni za Real ni za Partizan, ovo ne sme da se ponovi. Pričali smo o emocijama, normalno je da imaju reakcije, ali ne sme tako nešto da se desi. Od ovog momenta pokušaću da smirim sve, imam prijatelje u Realu, ovo je veliki klub, ne želim da se priča o drugim stvarima, samo da se priča o košarci. Imali smo sjajnu dobrodošlicu ovde, imam veliko poštovnaje prema svima. Kada se vratim u Beograd ponoviću to, želim da sve prođe mirno i da ih dočekamo na isti način. Navijači treba da budu tu da pomognu našem timu, kao što su radili u Madridu. Moramo da pričamo samo o košarci. Nema potrebe za drugim temama.

– Počelo je kako je počelo, videli ste šta se desilo. Pravila igre su bila takva, sudije su donele takvu odluku. Sad bih ja voleo da naši navijač shvate da je to deo posla, da su igrači pričali između sebe. Mi smo na ove dve utakmice osetili veliko gostoprimstvo i mislim da mi to treba njima da pružimo i u Beogradu i ponavljaću to – još jednom je ponovio Obradović.